Info

Adalmina’s Adventures on matkablogi yksinmatkailusta ja seikkailuista ympäri maailmaa. Matkablogissani haluan jakaa elämyksiä ja vinkkejä matkoiltani yksin matkailevan naisen silmin sekä nostaa lukijoilleni esiin uusia unelmakohteita. Toivon tarinoitteni kannustavan muitakin lähtemään rohkeasti elämänsä seikkailulle ja toteuttamaan pieniä sekä suuria unelmiaan!

Kirjoittaja

Olen Anna-Katri, kolmekymppinen seikkailijatar ja yksinmatkailun ekspertti, jonka matkat vievät ympäri maailmaa mitä eksoottisempiin kohteisiin. Matkojen tuomat uudet kokemukset ja upeat elämykset ovat antaneet elämääni aivan uutta sisältöä, ja ikuista kaukokaipuutani tuntuukin lievittävän ainoastaan matkojen tuoma vapauden tunne. Matkoistani ei useinkaan seikkailuja puutu, sillä suuntaan matkoille mielelläni yksin, mikä tosin välillä on naisena hieman haastavaa.

Matkani ovat tähän mennessä vieneet minut jo 103 maahan ja haaveilen valloittavani elämäni aikana kaikki maailman maat. Erityisesti rakastan eksoottisia luontokohteita, paratiisimaisia surffirantoja ja kohtaamisia paikallisten ihmisten kanssa pienissä maalaiskylissä. Toki viihdyn välillä myös suurkaupunkien sykkeessä ja nautin naisellisista hemmottelulomista. Lokakuussa 2016 lähdin matkalle maailman ympäri – blogissa siis luvassa juttuja tältä unelmieni seikkailulta!

Yhteistyö

Kiinnostaako sisältöyhteistyö tai sosiaalisen median kampanja? Vai onko mielessäsi muunlainen yhteistyö? Olen kirjoittanut lifestyle-blogiani Adalmina’s Secret vuodesta 2008 ja toteuttanut blogiurani aikana lukuisia onnistuneita yhteistöitä useille eri yrityksille ja brändeille niin lifestyle- kuin matkailupuolella. Blogin ja some-kanavien sisältöyhteistöiden lisäksi olen tehnyt muun muassa sisältöä yritysten omiin kanaviin, toiminut brändilähettiläänä yhteistyökumppaneiden mainonnassa sekä esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää toteuttamistani yhteistöistä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus sosiaalisen median eri kanavia hyödyntäen.

Ota yhteyttä

email: adalminassecret@gmail.com

quote 6