Info

Elämänmakuisia matkatarinoita ja seikkailuvinkkejä soolomatkailijan silmin

Hei! Ja tervetuloa matkablogiini! Olen Anna-Katri, kolmekymppinen seikkailijatar ja vapautta rakastava oman tien kulkija, jonka sydän vetää yhä uudelleen kaukomaille. Muutama vuosi sitten tajusin, että elämässä pitää tehdä enemmän sitä, mitä rakastaa ja tavoitella määrätietoisesti unelmiaan. Tuosta oivalluksesta lähtien olenkin päivätöiden ohella pakannut rinkkani yhä uudelleen ja lähtenyt maailmalle toteuttamaan matkaunelmiani. Vuosi sitten tein totaalisen irtioton ja lähdin 10 kuukaudeksi maailmanympärimatkalle! Tähän mennessä olen reissanut yli 100 maassa, kaikissa seitsemässä maanosassa ja päässyt kokemaan monta upeaa matkaelämystä.

Adalmina’s Adventures on matkablogi yksinmatkailusta ja seikkailuista ympäri maailmaa. Blogissa haluan jakaa elämyksiä ja vinkkejä matkoiltani yksin matkailevan naisen silmin sekä viedä lukijani mukaan nojatuolimatkalle maailman upeimpiin ja eksoottisimpiin paikkoihin. Blogista saa niin inspiraatiota uusien unelmakohteiden löytämiseen kuin vinkkejä matkan konkreettiseen suunnitteluun, mutta myös ajatuksia oman näköisen elämän rakentamisesta. Toivon tarinoitteni kannustavan muitakin lähtemään rohkeasti elämänsä seikkailulle ja toteuttamaan pieniä sekä suuria unelmiaan!

Seikkailuja ympäri maailmaa yli 100 maassa

Vaikka reissaan yksin, ei mikään matkakohde ole minulle liian erikoinen tai kaukainen. Erityisesti rakastan eksoottisia luontokohteita, paratiisimaisia surffirantoja ja kohtaamisia paikallisten ihmisten kanssa pienissä maalaiskylissä. Toki viihdyn välillä myös suurkaupunkien sykkeessä ja nautin laadukkaista hyvinvointilomista. Kaikissa matkoissani kuitenkin korostuu elämykselliset kokemukset sekä uusien asioiden oivaltaminen yksinmatkaillessa.

Voitkin löytää minut esimerkiksi gorillavaellukselta keskeltä Afrikan sumuisia vuoria, ihastelemassa täydellistä auringonlaskua Karibialla, kiikaroimassa valaita Etelämantereen jäätiköillä, joogaretriitistä Balilta, paikallisbussin kyydistä Nicaraguassa, maistelemassa viinejä Toscanan auringon alla, riippumatosta Amazonin sademetsässä, kyläkoulusta Madagaskarilla, ratsastusretkeltä Pääsiäissaarilla, seikkailemassa Andien vuoristossa Boliviassa, maisemia ihailemassa Montenegrossa, bongailemassa surffareita piknikillä Australian Gold Coastilla, telttaleiriltä Namibian aavikolla, poimimassa kookospähkinöitä Tahitilla, pussailemassa kameleita Egyptin pyramideillä, uintiretkeltä paikallisten lasten kanssa keskeltä Papua-Uuden-Guinean viidakkoa, luksusristeilyltä Väli-Merellä, karhusafarilta Kainuun erämaassa… eli oikeastaan lähes mistä vain!

Yhteistyöhön Anna-Katrin kanssa

Kiinnostaako sisältöyhteistyö tai sosiaalisen median kampanja? Vai onko mielessäsi muunlainen yhteistyö? Olen toteuttanut blogiurani aikana lukuisia onnistuneita yhteistöitä eri yrityksille ja brändeille niin lifestyle- kuin matkailupuolella. Blogin ja some-kanavien sisältöyhteistöiden lisäksi olen tehnyt muun muassa sisältöä yritysten omiin kanaviin, toiminut brändilähettiläänä yhteistyökumppaneiden mainonnassa, esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa sekä järjestänyt lukijailtoja.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää blogistani, toteuttamistani yhteistöistä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

email: adalminassecret@gmail.com