Menu

Adalmina’s Adventures

email: adalminassecret@gmail.com

Hei, ja kiva kun olet löytänyt blogiini! Olen Anna-Katri, villejä seikkailuja janoava soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Matkailu on suurin intohimoni ja tähän mennessä seikkailut ovat vieneet minut yli 160 maahan. Haluan elämäni aikana vierailla maailman kaikissa maissa samalla oppien uutta niin itsestäni kuin matkakohteista, joita ei valtamediassa näe.

Käymieni maiden perusteella olen Nomadmanian listauksessa Suomen eniten matkaillut nainen ja myös maailman eniten matkailleiden naisten listakärjessä Most Traveled People listauksessa omassa ikäryhmässä. Pelkän maabongauksen sijaan haluan kuitenkin aina tutustua matkakohteeseen hieman pintaa syvemmältä ja löytää paikasta aitoja tarinoita, minne tahansa reissaankaan. 

Adalmina’s Adventures -blogini lisäksi jaan seikkailutarinoita Instagram-tililläni (@adalminasadventures). Kanavissani haluan jakaa tarinoita upeiden reissukohteiden rinnalla tuntemattomista paikoista, jotka myös ansaitsevat tulla nähdyiksi ja kuulluiksi. Pyrin aina haastamaan omia ennakkoluulojani ja suhtautumaan avarakatseisen uteliaasti maailmaan, eri maihin, kulttuureihin ja kohtaamisiin. Toivon kanavieni kautta pystyväni lisäämään tietoa ja ymmärrystä eri paikoista sekä kumoamaan ennakkoluuloja – liittyipä ne sitten eri matkakohteisiin tai naisten soolomatkailuun.

Matkailijana olen mukautumiskykyinen seikkailija, joka syttyy erityisesti upeista luontomaisemista, kahjoista roadtripeistä, kerran elämässä -elämyksistä ja paikoista, joilla on tarina. Kohtaamiset paikallisten kanssa ovat minulle myös tärkeitä, ja matkoilla suosin aina mahdollisuuksien mukaan paikallisten omistamia majapaikkoja ja palveluita sekä paikallisoppaita. Vaikka matkailijana onkin aina ulkopuolisena vierailijana maassa, voi silti paikallisten ihmisten avulla päästä tutustumaan heidän kulttuuriinsa ja elämäntapaansa hieman pintaa syvemmältä.

Matkat ovat minulle aina myös matka omaan itseeni, sillä yksin maailmalla reissatessa joutuu aivan eri tavalla kohtaamaan niin uudet asiat kuin omat ajatukset. Mutta juuri nämä matkoihin liittyvät kokemukset ja kohtaamiset sekä niiden esiin nostattamat tunteet haastavat minua positiivisella tavalla ja auttavat minua kehittymään parempaan suuntaan.

Olenkin sitä mieltä, että juuri silloin kun ottaa rohkeasti askeleen oman mukavuusalueen ulkopuolelle, voi myös oikeasti löytää jotakin uutta ja merkityksellistä elämäänsä sekä ennen kaikkea kasvaa ihmisenä.

Anna-Katri

En kuitenkaan ole aina ollut yhtä avarakatseinen tai rohkea kuin nykyisin. Käänteentekevää elämässäni oli lähteä 10 kuukauden pituiselle maailmanympärimatkalle, jonka aikana halusin käydä unelmieni matkakohteissa mutta myös haastaa itseäni tekemään asioita, joita pelkäsin eniten. Matkan aikana oivalsin, että elämä on oikeasti tässä ja nyt, ja haluan rakentaa siitä entistä enemmän itseni näköistä.

Mitä enemmän olen matkaillut, sitä enemmän olen alkanut kiinnittämään huomiota matkailun vastuullisuuteen ja ihmisten eriarvioisuuteen. Sisälläni on syttynyt halu tehdä enemmän hyvää tämän maailman eteen ja myös kanavieni kautta antaa enemmän huomiota niille maille, paikoille, ihmisille tai eläimille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Haluaisinkin tulevaisuudessa käyttää kanaviani entistä enemmän hyvään tarkoitukseen – jo se lämmittää mieltäni, jos pystyn muuttamaan edes yhdenkin ihmisen asennoitumisen johonkin tuntemattomaan maahan tai jopa herättää auttamaan. Se olisi vaikuttamista parhaimmillaan.

Blogista

Adalmina’s Adventures on matkablogi seikkailuista maailman ympäri. Blogissa pääsee nojatuolimatkalle sademetsistä surffirannoille ja syrjäkylistä suurkaupunkeihin naissoolomatkailijan näkökulmasta. Blogissa inspiroidutaan maailman upeimmista matkakohteista, opitaan uutta tuntemattomista paikoista ja sanotaan rohkeammin kyllä uusille seikkailuille – liittyipä ne sitten matkoihin tai omaan elämään ylipäätään.

Adalmina’s Adventures on inspiraation lähde erityisesti suomalaisille 25-45 vuotiaille naisille, jotka etsivät tietoa eri matkakohteista, rohkeutta yksinmatkailuun tai motivaatiota elämänmuutokseen. He ovat valveutuneita kuluttajia, joiden valinnoissa korostuu elämyksellisyys ja vastuullisuus. Kuukausittain blogibrändin tavoittavuus on yli 1 000 000 katselukertaa.

Blogin lisäksi Adalmina’s Adventures löytyy seuraavista kanavista: Instagram, Facebook (oma sivu, Soolomatkailijat-ryhmä), Pinterest, Supla (Jetlagissa-podcast)

Kiinnostaako yhteistyö?

Yli 10 vuotisen blogiuran aikana Anna-Katri on tehnyt lukuisia kaupallisia yhteistöitä tunnettujen brändien kanssa (mm. Samsung, Nespresso, ebookers, Nordea, Nicolas Feuillatte, Telia, Iittala, Fazer ja Olympus) sekä erilaisia yhteistöitä useille eri matkailualan toimijoille (mm. Finnair, Finavia, Norwegian, VR, Celebrity Cruises, Incredible India ja MATKA-messut). Anna-Katri on myös järjestänyt seuraajilleen ryhmämatkan Tansaniaan (Kon-Tiki) ja valokuvauskurssin (Rajala Pro Shop) sekä ollut puhujana useissa erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Anna-Katrin seikkailut on huomioitu useissa medioissa (mm. YLE, MTV3, Helsingin Sanomat, Mondo, Ilta-Sanomat, Iltalehti, Aamulehti, Elle, Trendi, Anna, MeNaiset). Lisäksi Anna-Katri on mukana tekemässä Jetlagissa-podcastiä, joka on noussut vauhdilla suomalaisten reissaajien ja mainostajien suosioon.

Kiinnostaako yhteistyö? On kyseessä sitten sisältöyhteistyö blogissa, sosiaalisen median kampanja, brändilähettiläisyys tai muu tuote-, tapahtuma- tai matkakohdepromootio, otathan yhteyttä:

email: adalminassecret@gmail.com