Menu
Lifestyle

Insta lately

instagram_2Muutamia poimintoja Instagramin puolelta viimeisten viikkojen matkahaaveiluista (Instagramissa voit seurata minua nimimerkillä @secretadalmina):

 1. Ihmeellinen Intia yllätti positiivisesti. Ensimmäisenä päivänäni Delhissä suuntasin aamuvarhaisella katsomaan Jama Masjidin moskeijaa, jonka aukio oli täydellinen paikka rauhoittumiseen Intian eläväisten katujen vastapainoksi.
 2. Sri Lankassa Marawilan autioilla rannoilla saattoi vain nauttia lomatunnelmasta, ja kieltämättä Intian jälkeen pari aivot narikkaan -rantapäivää tuntui täydelliseltä. Päivät koostuivat lähinnä palmupuiden katveessa loikoilusta ja upeiden auringonlaskujen ihastelusta.
 3. Euroopan suosikkikaupungistani Pariisista on yksi merkki, jonka vaatteita ja asusteita metsästän niin Suomesta kuin matkoiltani. Tara Jarmon – ehdoton suosikkini!
 4. Galapagossaarille pääsy oli unelmieni täyttymys. Matkakohteena se oli vielä upeampi mitä olin osannut ajatellakaan. Joillakin saarilla, kuten Bartolomélla, maisemat olivat kuin toiselta planeetalta.
 5. Oikea elämänasenne ratkaisee – myös matkoilla ollessa.
 6. Yksi aamiainen ylitse muiden on ollut Malediiveillä. Aamiaispöytä notkui tuoreita hedelmiä ja toinen toistaan herkullisempia annoksia, eikä merimaisemissakaan ollut valittamista. 🙂
 7. Pariisiin palaan aina uudelleen ja uudelleen. Pari vuotta sitten asustelin kesän Pariisissa, ja sen jälkeen olen haaveillut, että ehkä joskus voisin asettua sinne pysyvämmin.
 8. Väli-Amerikan matkakohteista ennen matkaani minua varoiteltiin erityisesti El Salvadorista ja Hondurasista. El Salvadorin pieni Suchitoton kaupunki oli kuitenkin yksi matkan suosikkejani.
 9. Vuosi sitten lähdin vapun pakkojuhlintaa karkuun Luxemburgiin. Yhtenä päivänä suuntasimme sadetta karkuun pieneen perhospuutarhaan, jossa pääsi ihastelemaan lähietäisyydeltä näitä upeita olentoja.
About Author

Soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Tähän mennessä käytynä yli 180 maata ja kaikki maanosat. Blogissa reissataan upeiden matkakohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa haastaen ennakkoluuloja liittyi ne sitten eri maihin tai naisten soolomatkailuun.

No Comments

  Leave a Reply