Menu
Lifestyle

Insta lately

Siinä missä matkajutun tuottaminen tänne blogin puolelle saattaa viedä useita tunteja kuvia muokaten ja tekstejä hioen (puhumattakaan siitä lamaannuttavasta tunteesta, kun tuojottaa tyhjää ruutua, eikä tekstiä synny sitten millään), on some-maailmassa onneksi useita kanavia, jossa inspiraationsa voi nopeasti julkaista. Siinä missä Snapchat (@adalminassecret) on minulle nykyisin kanava matkakuulumisten ja hassujen tapahtumien kertomiselle suoraan matkoilta, on Instagramista (@secretadalmina) muodostunut vuosien mittaan kauniiden kuvien albumi, jossa matkahaaveiluni pääsee valloilleen. Toki sinne eksyy kuvia reaaliaikaisestikin suoraan matkoilta, mutta matkojen välissä olisi sääli jättää kivoja kuvia vain pöytälaatikkoon – niinpä niistä osa päätyy kaunistamaan Instagramia. Tässä muutamia kuvia Instagram-tililtäni viimeisiltä viikoilta:

insta

 • Galapagoksen Bartolomén saari on yksi upeimmista paikoista, joissa olen käynyt. Kuin toinen planeetta!
 • Parhautta on iso kupillinen lattea aamuisin, mielellään manteli- tai kookosmaidolla, soijamaitokin käy. Tässä taidonnäyte Sis.Deli -kahvilasta Helsingissä.
 • Valkoinen lämmin hiekka varpaiden alla ja edessä upeat maisemat – lomailua parhaimmillaan Galapagos-saarten Tortuga Bay Beachillä.
 • Euroopan kaupungeista Pariisin palaan aina uudelleen ja uudelleen. Erityisesti kesäinen Pariisi on jäänyt sydämeeni siellä vietettyjen kesien vuoksi. Pian suuntaankin sinne uudelleen!
 • Matkaseikkailujeni kautta minulle on avautunut aivan uusi maailma, ja samalla olen oppinut itsestäni hurjan paljon.
 • Väli-Amerikan matkan viimeisinä päivinä Meksikon Playa del Carmenissa olo oli haikea, sillä jouduin hyvästelemään viiden viikon aikana läheiseksi tulleet matkaystäväni.
 • Guatemalassa Rio Dulcen alueen sademetsästä löytyi häkellyttävän kaunis paikka – keskellä vehreää sademetsää oli vesiputous, josta suihkusi kuumasta lähteestä peräisin olevaa lämmintä vettä. Vaikka kävely sinne oli vienyt useamman tunnit, palkitsi perillä pulahdus tähän luonnon uima-altaaseen.
 • Malediiveillä olo oli kevyt, sillä takana oli jo lähes kuukausi lomailua Intiassa ja Sri Lankassa, eikä Malediivien paratiisimaisemissa ollut valittamista. Malediivien valkohiekkaiset rannat eivät unohdu mielestä varmaan koskaan.
 • Vaikka en mikään historiaintoilija olekaan, viihdyin Sri Lankan temppeleissä kuulemassa tarinoita Buddha-jumalista. Polonnarywan raunioiden jättikokoiset patsaat olivat vakuuttavan näköisiä, ja niiden lempeässä ilmeessä oli jotain rauhoittavaa.
About Author

Soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Tähän mennessä käytynä yli 180 maata ja kaikki maanosat. Blogissa reissataan upeiden matkakohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa haastaen ennakkoluuloja liittyi ne sitten eri maihin tai naisten soolomatkailuun.

2 Comments

 • Pirkko / Meriharakka
  9.3.2016 at 08:25

  Jos Sinulla riittää paukkuja vielä Twitterinkin puolelle jossain vaiheessa, niin tule mukaan maanantai-iltojen #matkachatiin.
  Viime maanantaina Sinut jopa mainittiin siellä esikuvana 🙂
  http://globecalledhome.fi/2016/03/matkustaminen-naisena/

  Reply
  • Anna-Katri
   11.3.2016 at 19:24

   Kiitos Pirkko vinkistä, ja mukava kuulla, että minutkin on siellä mainittu! Twitterin käyttö on omalla kohdallani jäänyt hieman taka-alalle, mutta ehkäpä nyt voisi tulla vihdoinkin seurailemaan matkachatin menoa. 🙂

   Reply

Leave a Reply