Menu
Blogi ja podcast

Matkakuvausvinkkejä ja miehisiä mittoja

Kaupallinen yhteistyö: Olympus Suomi

Jetlagissa podcastiä on kohta purkitettu kahden tuotantokauden verran, joten jos kaipaat vaikka juhannukseksi tai kesäloman reissuille kuunneltavaa niin meidän kanavalta löytyy vaikka mitä höpinää matkailusta ja matkailun vierestä. Lisäksi uusimmassa jaksossa avaamme Veeran kanssa valokuvaustaustojamme ja pohdimme millainen onkaan onnistunut matkakuva. Lisäksi kerromme omia valokuvausvinkkejämme matkakuvaamiseen sekä vertailemme kamerakalustojamme ja zoomiputkien pituuksia.

Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Olympus Suomen kanssa, sillä olemme molemmat olleet Olympuksen kameroiden uskollisia käyttäjiä jo useamman vuoden ajan ja omat matkakuvani tallentuvat tätä nykyä pelkästään tällä kompaktilla, mutta niin tehokkaalla kamera+objektiivisetillä: Kamerarunkona toimii Olympus OM-D E-M10 Mark III ja monikäyttöisenä matkakuvausobjektiivinä M.Zuiko 12-40mm f/2.8 ED Pro. Jos siis mietinnässä on uuden kameran hankinta, niin kannattaa kuunnella jakso ja klikkautua sen jälkeen alehaukkana Olympuksen nettikauppaan Jetlagissa-tarjouksen perässä, sillä sieltä saat nyt kaupan päälle huipun 45 mm f1.8 -objektiivin tai alennuksen tuosta Pro-objektiivistäni!Jakso 2-9: Matkakuvausvinkkejä ja miehisiä mittoja

Tämä jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Olympus Suomen kanssa. Anna-Katri ja Veera Bianca ovat fanaattisia matkakuvien räpsijöitä, mutta millainen tausta heillä onkaan valokuvaukseen ja mikä heidän mielestään on onnistunut matkakuva? Tässä jaksossa puhutaan matkailijan täydellisestä kamerakalustosta ja jaetaan parhaat vinkit matkavalokuvaamiseen. Vaikka puskassa ei lymyilisi Instagram-poikaystävää, on soolomatkailijoidenkin mahdollista tallentaa onnistuneita otoksia reissuilta näillä neuvoilla.

About Author

Seikkailumatkailija, naissoolomatkailun sanansaattaja ja yrittäjä Helsingistä. Reissaa maailman upeimpien reissukohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa, joita ei valtamediassa näe. Tähän mennessä käytynä yli 150 maata ja tavoitteena vierailla niissä kaikissa. Haluaa samalla haastaa ennakkoluuloja ja rohkaista kaikkia ottamaan askel oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

No Comments

    Leave a Reply