Menu

Yhteistyö ja media

email: adalminassecret@gmail.com

Adalmina’s Adventures on matkablogi seikkailuista maailman ympäri. Blogissa ja sen suosituissa somekanavissa pääsee nojatuolimatkalle sademetsistä surffirannoille ja syrjäkylistä suurkaupunkeihin. Blogissa inspiroidutaan maailman upeimmista matkakohteista, opitaan uutta tuntemattomista paikoista ja sanotaan rohkeammin kyllä uusille seikkailuille.

Blogia ja sen somekanavia ylläpitää soolomatkailija Anna-Katri, joka on tähän mennessä käynyt 185 maassa ja kaikissa maanosissa. Hänet voikin yhtä hyvin löytää niin risteilyltä Etelämantereelle, kokkauskurssilta Toscanassa kuin telttailemasta Sudanin aavikolla. Anna-Katrin tavoitteena on olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen.

Adalmina’s Adventures on inspiraation lähde erityisesti suomalaisille 25-45 vuotiaille naisille, jotka etsivät tietoa eri matkakohteista, rohkeutta yksinmatkailuun tai motivaatiota elämänmuutokseen. He ovat valveutuneita kuluttajia, joiden valinnoissa korostuu elämyksellisyys ja vastuullisuus. Kuukausittain blogibrändin tavoittavuus on yli 1 000 000 katselukertaa.

Blogin lisäksi Adalmina’s Adventures löytyy seuraavista kanavista: Instagram, TikTok, Facebook (oma sivuSoolomatkailijat-ryhmä), Pinterest, Supla (Jetlagissa-podcast).

Yhteistyö

Yli 10 vuotisen blogiuran aikana Anna-Katri on tehnyt lukuisia kaupallisia yhteistöitä tunnettujen brändien kanssa (mm. Samsung, Nespresso, ebookers, Nordea, Nicolas Feuillatte, Telia, Iittala, Fazer ja Olympus) sekä erilaisia yhteistyökokonaisuuksia useille eri matkailualan toimijoille (mm. Finnair, Finavia, VR, Celebrity Cruises, Italian Tourism, Incredible India ja MATKA-messut).

Anna-Katri on myös järjestänyt seuraajilleen ryhmämatkan Tansaniaan (Kon-Tiki) ja valokuvauskurssin (Rajala Pro Shop). Lisäksi hän on ollut puhujana useissa erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Nykyisin Anna-Katri toteuttaa harkiten kaupallisia yhteistöitä somekanavissaan blogibrändiin sopivien toimijoiden kanssa. Aiheet voivat liittyä matkailun lisäksi esimerkiksi matkailijan varusteisiin, ruokaan ja viiniin, yrittäjyyteen, palveluihin ja matkailijan elämäntapaan.

Jos mielessäsi on sosiaalisen median yhteistyö tai etsinnässä on puhuja tilaisuuteesi, niin otathan yhteyttä ja jutellaan sopivasta kokonaisuudesta lisää: email: adalminassecret@gmail.com

Media

Adalmina’s Adventures ja Anna-Katrin seikkailut on huomioitu vuosien mittaan useissa eri medioissa. Haastattelupyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen adalminassecret@gmail.com.

2021-2022

2020

2019

2018

-2017