Menu

Yhteistyö ja media

email: info@adalminasadventures.com

Blogia ja sen somekanavia ylläpitää seikkailumatkailija Anna-Katri, josta tuli kesäkuussa 2023 Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Anna-Katri on palkittu Suomen parhaana matkailuvaikuttajana sekä saanut kansainvälisen maailmanmatkaajien kattojärjestön the Biggest Traveler -palkinnon.

Adalmina’s Adventuresin takana on suuren suosion saavuttanut matkailuvaikuttaja Anna-Katri, joka tuottaa laadukasta ja vastuullista sisältöä someen. Instagramin tarinoissa hän kuvaa aidosti seikkailujaan, mutta tuo aina esiin myös faktatietoa kohteesta. Rohkea nainen, suuri seikkailija! Tekee näkyväksi naisten soolomatkailua, ja rohkaisee seuraajiaan matkustamaan myös vähemmän tunnettuihin kohteisiin. Pohtii kirjoituksissaan myös matkailua eettisestä näkökulmasta.

Finnish Travel Gala -tuomaristo

Adalmina’s Adventures blogi ja sen somekanavat vievät seikkailuun maailman ympäri. Nojatuolimatkalla Anna-Katrin mukana voi inspiroitua uusista matkakohteista, oppia uutta tuntemattomista paikoista ja sanoa rohkeammin kyllä uusille seikkailuille. Kanavien tarkoitus on myös kumota ennakkoluuloja – liittyi ne sitten eri paikkoihin tai naisten soolomatkailuun.

Adalmina’s Adventures on inspiraation lähde erityisesti suomalaisille 25-45 vuotiaille naisille, jotka etsivät tietoa eri matkakohteista, rohkeutta soolomatkailuun tai motivaatiota elämänmuutokseen. He ovat valveutuneita kuluttajia, joiden valinnoissa korostuu elämyksellisyys ja vastuullisuus. Kuukausittain blogibrändin tavoittavuus on yli 3 000 000 näyttökertaa.

Blogin lisäksi Adalmina’s Adventures löytyy seuraavista kanavista: Instagram, TikTok, Facebook (oma sivuSoolomatkailijat-ryhmä), Pinterest, Supla (Jetlagissa-podcast).

Yhteistyö

15-vuotisen blogiuran aikana Anna-Katri on tehnyt lukuisia kaupallisia yhteistöitä tunnettujen brändien kanssa (mm. Samsung, Nespresso, ebookers, Nordea, Nicolas Feuillatte, Telia, Iittala, Fazer ja Olympus) sekä erilaisia yhteistyökokonaisuuksia useille eri matkailualan toimijoille (mm. Finnair, Finavia, Clarion, VR, Celebrity Cruises, Italian Tourism, Incredible India ja MATKA-messut).

Anna-Katri on myös järjestänyt seuraajilleen ryhmämatkan Tansaniaan (Kon-Tiki) ja valokuvauskurssin (Rajala Pro Shop). Lisäksi hän on ollut puhujana useissa erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Nykyisin Anna-Katri toteuttaa harkiten kaupallisia yhteistöitä somekanavissaan blogibrändiin sopivien toimijoiden kanssa. Aiheet voivat liittyä matkailun lisäksi esimerkiksi matkailijan varusteisiin ja vaatteisiin, hyvinvointiin, ruokaan ja juomaan, yrittäjyyteen, palveluihin sekä naismatkailijan elämäntapaan.

Jos mielessäsi on sosiaalisen median yhteistyö tai etsinnässä on puhuja tilaisuuteesi, niin otathan yhteyttä ja jutellaan sopivasta kokonaisuudesta lisää: email: info@adalminasadventures.com

Media

Anna-Katrin seikkailut on huomioitu vuosien mittaan useissa eri medioissa. Haastattelupyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@adalminasadventures.com

2024

2023

2021-2022

2020

2019

2018

-2017