Menu
Arki matkojen välillä

Relove Töölö – vaatteita myynnissä!

Minulla on ollut kotona pienenä ikuisuusprojektina saada käytyä läpi vaatekaapit ja varastot sekä karsia isolla kädellä käyttämättä jääneitä vaatteita ja asusteita kiertoon. Parhaimmat niistä päätin viedä myyntiin ihanaan töölöläiseen Relove-putiikkiin, joka siis on myymälämäinen secondhand-liike ja sen yhteydestä myös löytyy viihtyisä kahvila avocado-leipineen ja vihersmoothieineen. Reloven rekeiltä voi tehdä aikamoisia löytöjä ja kuulema varsinkin viikonloppuisin paikka on supersuosittu, niin kahvitteluun kuin siinä sivussa shoppailuun.

Oma myyntipisteeni on rekki numero 15, joka löytyy myymälän takaosan pienemmästä huoneesta. Eilen illalla kävin laittelemassa paikoilleen niin hameita, puseroita, mekkoja, jakkuja ja takkeja aiemmilta suosikkimerkeiltäni kuten Tara Jarmon, Filippa K, Sand, Michael Kors, Ralph Lauren ja monet muut. Kaikki vaatteet ovat todella hyväkuntoisia, osa jopa aivan käyttämättömiä – joten toivon todella, että ne saavat uuden kodin ja pääsevät käyttöön, toisin kuin minulla ne ovat vain joutuneet odottelemaan vaatekaapissa vuoroaan turhaan.

Jos siis kiinnostaa tehdä löytöjä niin suosittelen piipahtamaan tässä ihastuttavassa lifestyle&recycle-myymälässä! Relove Töölö löytyy osoitteesta Sandelsinkatu 6 ja pöytäpaikkani on nro 15. Relove on auki la 10-17, su 12-16 ja arkisin 10-18. 

About Author

Seikkailumatkailija, naissoolomatkailun pioneeri ja yrittäjä Helsingistä. Reissaa maailman upeimpien reissukohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa, joita ei valtamediassa näe. Tähän mennessä käytynä yli 130 maata ja tavoitteena vierailla niissä kaikissa. Haluaa samalla haastaa ennakkoluuloja ja rohkaista ottamaan askel oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

No Comments

    Leave a Reply