Menu
Matkahetkiä

Seikkailijan joulukalenteri alkaa

Olen jo pitkään miettinyt, että olisi kiva täällä blogin puolella jakaa pieniä matkatarinoita ja yksittäisiä hetkiä reissuilta niiden perinteisempien matkajuttujen rinnalla. Sellaisia juttuja, jotka eivät välttämättä ole olleet se pääseikka kyseisellä matkalla, mutta silti syystä tai toisesta jääneet mieleen niin, että palaan niihin tunnelmiin vielä vuosienkin päästä. Ja toki myös niiden ihanan auvoisten reissutarinoiden rinnalla tarttua myös niihin hauskoihin kommelluksiin, jotka tosin eivät välttämättä juuri sillä hetkellä allekirjoittanutta naurattaneet.

Joten kun joulukuun alku alkoi kolkuttelemaan, päätin laittaa ajatukseni tuumasta toimeen ja pystyttää näitä matkahetkiä varten blogiini hieman erilaisen joulukalenterin. Niinpä huomisesta alkaen aina jouluaattoon saakka blogiini putkahtaa päivittäin pienempi tai suurempi matkatarina, joita olen päässyt kokemaan reissujeni aikana. Luukuista paljastuu niin fiilistelyn hetkiä, epätoivon tunteita kuin elämän pohdintoja – niitä mieleen jääneitä matkakohteita unohtamatta.

Toivonkin, että joulukalenterini antaa sopivaa irtiottoa ja ripauksen huumoria tasapuolisesti kaikille innokkaille joulunodottajille ja jouluhössötystä pakeneville. Ja ehkäpä myös inspiraatiota tuleviin matkahaaveisiin.

Ja muuten jos siinä rinnalla olet joululahjavinkkejä vailla, niin kannattaa kurkata vuosi sitten julkaisemani Lahjavinkkejä reissaajille -postaus.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply