Menu
Arki matkojen välillä

Tiistain lista

Monissa lifestyle-blogeissa on kiertänyt vuoden aikana listauksia omiin päiviin tai viikkoihin liittyvistä kysymyksistä. Nyt tässä matkojen välillä kotona lymyillessäni päätinkin tarttua yhteen tällaiseen listaan ja vähän avata vähän arkisempaa viikkoani:

Tämän päivän fiilis?

Tänään tiistaina fiilis on ollut vähän kiireinen, kun päivä oli töiden puolesta bookattu aika täyteen. Samalla kun suoriudun päivän töistä, on ajatukseni pitkälti omien hommien organisoinnissa ja aikataulutuksessa. Muutoin fiilis on sitten ehkä enemmän odottavainen – tuntuu, että olen jo osittain kääntämässä katsetta seuraavaan vuoteen ja kaikkiin sen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Jotenkin en malttaisi odottaa, mihin kaikki vielä johtaakaan vuonna 2020!

Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Viikonlopun parhautta oli varmastikin lauantaina mennä aikaiselle dinnerille ystäväni kanssa vaihtamaan kuulumisia – tosin dinneri venyikin sitten myöhäiseen yöhön, mutta ihan mukavaa välillä vähän myös irrotella. Toisena parhaana juttuna oli se, että sunnuntaikooman sijaan saimme podcast-kolleegani Veera Biancan kanssa työhommia hoidettua valmiiksi tai ainakin hyvin eteenpäin. Samalla ehdimme myös pohtimaan elämän suurempia linjoja, jonka osalta vertaistuki näin 30+ sinkkuna soolomatkailijana on aina tervetullutta.

Viikon suunnitelmat?

Alkuviikko torstaihin saakka menee pitkälti työhommissa, niin päivätyöni kuin blogi- ja podcast-hommien parissa. Muun muassa eilen iltapuhteena nauhoitimme Veeran kanssa uuden ja hieman eri tavalla toteutetun podcast-jakson, joka pitäisi myös pian editoida ja siitä tuottaa materiaali eri kanaviin. Samoin yhteistyökuvioiden osalta on tällä hetkellä monta rautaa tulessa, joten 5 AM club ei ole vain tavoite vaan täyttä totta kun hommia laitetaan purkkiin vielä tämän vuoden puolella.

Nyt tiistaina ja keskiviikkona yritän myös ennättää illalla salille jumppailemaan, sillä olen huomannut liikkumisen tuovan aivan erilaista energiaa näihin pimeisiin marraskuisiin päiviin.

Torstaina päivän päätteeksi sitten suuntaankin työmatkalle kenenpä muunkaan kuin Veeran kanssa, tällä kertaa kohteena on Qatarin Doha! Josta tulikin mieleen, että siihen liittyen pitäisi varmaan laittaa kalenteriin merkintä, että muistan hoitaa pakkaamiset keskiviikkoiltana valmiiksi. Reissutunnelmien seuraamiseksi kannattaa laittaa Instagram-tilini seurantaan!

Mitä odotan viikolta?

No ehdottomasti sitä, että pääsen täältä Suomen pimeydestä Qatarin aurinkoon! Ja kaikkea sitä mitä Qatar matkakohteena tarjoakaan – on se sitten seikkailua aavikon laitamilla, kiertelyä soukin kujilla tai dinneriä kattoterasilla palmujen katveessa. Vähän olemme jo tälle reissulle suunnitelmia tehneet must-paikoista, ja onkin kyllä mahtavaa lähteä hoitamaan työhommia yhdessä tähän eksoottiseen kohteeseen.

Ajatus alkaneeseen viikkoon?

Tämä ajatus sattui juuri vastaan Pinterest-tililläni ja kuinka se sopikaan omaan tilanteeseeni kulunutta vuotta ajatellen:

You’ve got 35 days to let go of everything that needs to stay in 2019 – people, pain, defeats, disappointments, hurt, heartbreak, grudges, failures, mistakes and missed opportunities. Let it all go. 2020 is going to be a year of fresh starts, new beginnings, new chapters, new chances and brand new opportunities. 35 days – let it go.

Mistä unelmoin juuri nyt?

Unelmoin tällä hetkellä ennen kaikkea auringosta, siitä että voisin viettää päivät trooppisemmissa lämpötiloissa ja nauttia rennosta surffielämästä. Onneksi kohta pääsen tätä unelmaani ihan konkreettisesti elämään kun suuntaan takaisin Balille. Samalla unelmoin jo hieman seuraavasta vuodesta, jonka osalta toivon tämän Balin irtioton ja oman ajan tuovan minulle sopivasti aikaa ajatella ja jäsennellä omia uusia unelmiani konkreettisemmiksi suunnitelmiksi ja stepeiksi kohti tulevaa.

Mitä sun viikkoon kuuluu? 🙂

About Author

Seikkailumatkailija, naissoolomatkailun sanansaattaja ja yrittäjä Helsingistä. Reissaa maailman upeimpien reissukohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa, joita ei valtamediassa näe. Tähän mennessä käytynä yli 150 maata ja tavoitteena vierailla niissä kaikissa. Haluaa samalla haastaa ennakkoluuloja ja rohkaista kaikkia ottamaan askel oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

3 Comments

 • Sini
  26.11.2019 at 18:47

  Viikko on alkanut flunssatoipilaana, mutta olo kohenee tästä hiljalleen. Torstaina on edessä kauan odotettu Ghostin keikka Hartwall Areenalla ja paikat ovat lavan vierestä.. Viikonloppu meneekin sit taas töissä. Mutta Ghost ???

  Reply
 • Susanna
  26.11.2019 at 21:49

  Sama täälläkin haaveilen aurinkoisista kohteista ja olen miettinyt uusia kohteita ensi vuodelle ne olisi Ranska ja etelä-Eurooppa

  Reply
 • Karri
  30.11.2019 at 20:27

  Ihan hyvää qluu. ??‍♂️ ?
  Oon nyt Anna Puun 10-v konsertissa Harzussa. ❤️ Oon saanut nähdä läheltä Annan laulajan uran & nauttii siitä.
  Anna is the best ❤️
  Hyvää vointia & nautintoo kaikille ??‍♂️

  Reply

Leave a Reply