Menu
Turkki

Kohta mennään!

Kahvi

Terveiset lentokentältä! Aamulla oli aivan liian aikainen herätys – vaikka oli kyllä ihan erilainen fiilis herätä herätyskellon soittoon kuin normaalina arkiaamuna, kun tiesi matkalle lähdön olevan edessä. Nyt yritänkin sitten heräillä täällä lentokentällä kahvin voimalla… Onneksi edessä ei ole kuin noin neljän tunnin lento Istanbuliin, ja sekin vielä suorana lentona, joten voi olla, että pienet aamu-unien jatkot tulee koneessa vielä otettua, jotta perillä on olo virkeämpi. Odotan kyllä ihan innolla viikonloppulomaa Istanbulissa, sillä olette antaneet aivan mahtavia vinkkejä ja jakaneet ihania kertomuksia Istanbuliin liittyen – iso kiitos niistä! Kunhan kotiudun takaisin tietokoneen äärelle, lupaan jakaa kanssanne omat matkakokemukseni. 🙂

Sitä ennen kuitenkin kannattaa seurailla reaaliaikaisia matkakuulumia Snapchatissä (@adalminassecret) ja ehkäpä saan muutamat matkakuvat ladattua tuoreeltaan myös Instagramin puolelle (@secretadalmina)!

About Author

Soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Tähän mennessä käytynä yli 180 maata ja kaikki maanosat. Blogissa reissataan upeiden matkakohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa haastaen ennakkoluuloja liittyi ne sitten eri maihin tai naisten soolomatkailuun.

No Comments

    Leave a Reply