Menu
Tansania

Elämysmatka Tansaniaan – Vielä muutama paikka vapaana!

Kaupallinen yhteistyö: Kon-Tiki

Jos arkeenpaluu kesälomien jälkeen ahdistaa ja haaveissa olisi upea syyslomamatka, niin mitä jos lähtisit mukaani Tansaniaan lokakuussa 2018? Järjestän silloin yhdessä suomalaisen Kon-Tiki matkatoimiston kanssa huikean luontomatkan Tansaniaan ja tällä pienryhmämatkalla on vielä muutama lisäpaikka vapaana. Jos siis olet aina haaveillut matkasta Afrikkaan sen villiä luontoa näkemään, mutta et ole matkaa vielä syystä tai toisesta toteuttanut, niin nyt sinulla on aivan mahtava mahdollisuus lähteä helposti ja turvallisesti kokemaan Afrikan ihmeet tällä pienryhmämatkalla.

Adalmina’s Adventures – Tansanian safarimatka

Adalmina’s Adventuresin Tansanian safarimatka järjestetään 19.10. – 27.10.2018 ja tuon 9 matkapäivän aikana pääsemme näkemään Afrikan luonnon parhaat palat sekä kokemaan vertaansa vailla olevan safarielämyksen. Safariajojen lisäksi pääsemme nauttimaan Afrikan värikkäistä auringonlaskuista sekä kokemaan unohtumattoman elämyksen yöpyen keskellä luonnonpuistoa tähtitaivaan alla. Niin, ja perehdymme onnistuneen matka- ja luontokuvaamisen saloihin matkan aikana minun opastuksella!

Omiin aiempiin Tansanian matkoihini pohjautuvan reissuohjelman kohokohtia tulevat ehdottomasti olemaan niin luontodokumenteistä tutun Serengetin kansallispuiston ruohotasangot kuin UNESCOn maailmanperintökohteen Ngorongoron tulivuorikraatterin häikäisevän upeat maisemat – puhumattakaan niistä lukuisista jännittävistä safariajoista, joiden aikana meillä on mahdollisuus bongata Afrikan Big Five sekä lukuisia muita villieläimiä. Safariseikkailujen lisäksi pääsemme päiväpatikoimaan Kilimanjaron vuoren rinteille ja näkemään sen lumihuippuiset vuoret, vierailemaan Manyarajärven kauniissa maisemissa ja tutustumaan tansanialaiseen elämään vieraillen paikallisessa kylässä ja sen kahviviljelmillä ja kyläkoulussa.

Tarkempaan matkaohjelmaan voit tutustua täältä. 

Upeat majapaikat myös yksinmatkailijoille

Majoitus matkalla on tasokkaissa ja viihtyisissä lodgeissa sisältäen niin aamiaisen, lounaan kuin illallisenkin. Eniten taidan itse odottaa matkustamisen helppouden lisäksi luksusmaista telttamajoitusta keskellä Serengetin luonnonpuistoa. En tiedä mitään niin mieleenpainuvaa kokemusta, kuin illallistaa luonnonpuiston tähtitaivaan alla ja nukahtaa villin luonnon mystisiä ääniä kuunnellen. Sitä kokemusta muistelee varmasti loppuelämän!

Perinteisiin ryhmämatkoihin verrattuna päätimme Kon-Tikin kanssa tarjota meille soolomatkailijoille mahdollisuuden lähteä reissuun samaan hintaan kuin seuralaisen kanssa matkustavat, nimittäin niin halutessa samaa sukupuolta olevat majoitetaan yhteiseen kahden hengen huoneeseen – kustannusten jakamisen lisäksi plussana tässä on tietenkin uuteen matkaystävään tutustuminen. Lisämaksusta voi toki saada oman huoneen, jos omaa rauhaa matkalla kaipaa.

Jos yksin reissuun lähteminen mietityttää, niin ehkä varmuutta matkapäätöksen tekemiseen antaa se fakta, että olen itse reissussa mukana matkanjohtajan, mutta ennen kaikkea matkaystävän roolissa. Reissaan matkalla ryhmän mukana alusta loppuun ja pidän henkilökohtaisesti huolen siitä, ettei kukaan joudu olemaan yksin ja mielellään jo ennen matkaa tutustumme toisiimme. Nimittäin jos jotakin olen aiemmilta omilta Afrikan safarimatkoiltani oppinut, niin luontoelämyksen kruunaa usein matkan aikana yhteen hitsautuva reissuporukka – mikään ei ole sen hienompaa, kuin päästä jakamaan kerran elämässä -matkakokemukset samanhenkisessä reissuseurassa ja fiilistellä niitä yhdessä matkan aikana. Ja voihan olla, että elämyksien lisäksi matkalta saa myös uusia ystäviä. Tätä ainakin itse odotan!

Upeat majapaikat, missä majoitumme matkan aikana, on listattu täällä. 

Käytännönjärjestelyt ja lisätiedot

Matkan järjestäjänä toimii luotettava suomalainen matkatoimisto Kon-Tiki, joka huolehtii kaikista käytännönjärjestelyistä ja varauksista matkaan liittyen. Kuten sanoinkin, olen reissussa mukana sen alusta loppuun matkanjohtajan ja matkaystävän roolissa, joten jos mikä tahansa asia matkan aikana huolettaa, vaikkapa kielitaidon tai erityiskysymysten osalta, niin minun puoleen voi kääntyä. Tansaniassa meillä on mukana englanninkielinen paikallisopas, joka huolehtii reissun sujuvuudesta paikan päällä sekä ohjeistaa ja opastaa kaikessa tarvittavassa – puhumattakaan perehdyttää meidät Tansanian upeaan luontoon ja kiehtovaan kulttuuriin.

Lisätietoja matkasta löytyy Kon-Tikin nettisivuilta täältä ja siellä on myös yhteystiedot, jos jotakin kysyttävää matkajärjestelyihin liittyen herää. Toki minullekin saa laittaa kysymyksiä tulemaan, sillä vastailen niihin enemmän kuin mielelläni – toivottavasti päästään yhdessä kokemaan unohtumaton Tansanian safarimatka!

Jos siis haluat matkalle mukaan, niin varmista paikkasi täältä!

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

6 Comments

 • Nicola
  8.8.2018 at 19:23

  Reissu kuulostaa niin ihanalta. Harmi vain kun raha ratkaisee nyt niin paljon. 🙁 Mutta mahdollisia postauksia tästä reissusta odotan kyllä innolla.

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 11:18

   Uskon todella että reissusta tulee ihana! Mutta ymmärrän niin tuon – aina välillä nämä reissubudjetit ja matka-ajankohdat tulee matkaunelmien tielle. Mutta lupaan kirjoitella reissulta! <3

   Reply
 • Susanna
  8.8.2018 at 21:37

  Upean kuuloinen reissu ja hienoa että järjestät tuollaista.
  Itse saan aina välillä vatsavaivoja matkoilla, joten on myös Afrikka vielä näkemättä. Ja välillä en saa oireita mistään ja sitten yks kaks taas jostain ruuasta

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 11:19

   On kyllä aivan mahtavaa päästä tällaista järjestämään – matkailu on itselleni niin suuri intohimo, että on ihana päästä näyttämään maailmaa ja suosikkipaikkojani myös muille.

   Reply
 • Marjaana
  16.8.2018 at 13:43

  Heippa, ihanaa kun järjestät tällaista, meinaatko järjestää tulevaisuudessakin vastaavanlaisen, olen varma että kiinnostuneita löytyisi 🙂

  Reply
  • Anna-Katri
   19.8.2018 at 10:31

   Näitä olisi kyllä ihanaa järjestää jatkossakin ja erilaisiin kohteisiin. Joten kiva kuulla, että kiinnostusta riittäisi!

   Reply

Leave a Reply