Menu
Arki matkojen välillä / Maailmanympärimatka

Lähtö lähenee + passinkuorien arvonta!

passiKorkkasin tänään vuosikertasamppanjan. Ihan vain siitä syystä, että enää sitä ei kannata säästellä parempiin hetkiin. Viikon päästä tähän aikaan olen nimittäin jo matkalla maailman ympäri, eikä siksi aikaa kannata jättää samppanjoita varastoon odotuttamaan itseään. Fiilikset ovat tosin tällä hetkellä sanoin kuvaamattoman ristiriitaiset. Olen tänään itkenyt enemmän kuin vähään aikaan, kun jouduin sanomaan hyvästit läheisilleni. Olen kirjaimellisesti sormet verellä kantanut tavaroitani varastoon, yrittäessäni uhmata yksin liian painavia muuttolaatikoita. Olen hermoillut rinkkaan pakattavien tavaroiden keskellä, kun tavaraa tuntuu kertyvän kokoajan vain enemmän ja enemmän. Olen panikoinut kaikkien vielä hoidettavien asioiden edessä, ne kun kaikki tulisi saada tehtyä ensi viikon aikana.

Mutta silti, välillä jostakin sisältä kumpuaa se palava odotus ja innostus – kun haluaisin jo vihdoinkin olla matkalla kohti tuntematonta. Ja juuri se fiilis kannustaa jatkamaan tämän kaiken keskellä. Nyt voin jo laskea päiviä, melkein tunteja lähdön hetkeen. Ihan mieletöntä! En tosin taida vielä edes käsittää, että olen oikeasti lähdössä maailmanympärimatkalle. Huh!

passiNäistä kiireistä johtuen haluan pahoitella etten ole oikein osannut ottautua mihinkään maailmanympärimatkaa koskeviin postaustoiveisiin viimeisten viikkojen aikana. Uskon kuitenkin, että kunhan saan tämän arjen pakettiin laittamisen selätettyä ja vihdoin ensi perjantaina aloitan hotellielämän seuraavaksi 10 kuukaudeksi, on minulla vihdoinkin aikaa ja tilaa keskittyä tulevaan matkaan ja siihen liittyviin matkajuttuihin.

Mutta sillä aikaa kun joudun vielä hoitamaan yhtä jos toista käytännönjärjestelyä, ajattelin, että voisin antaa vuoron teille täällä blogissani: Olisi nimittäin aivan mahtavaa tietää, ketä siellä ruudun toisella puolella näitä matkajuttujani lukeekaan! Osan kanssa olen jo tavannutkin ihan kasvotusten, osan kanssa vaihtanut virtuaalimaailmassa viestin jos toisenkin, ja osan kanssa olen vasta tutustumisen alkuvaiheessa. Haluaisin kuitenkin kuulla lisää, joten nyt pyörähtääkin käyntiin blogini ensimmäinen lukijakysely arvonnan kera:

passiOlen äärimmäisen kiitollinen, jos ehtisit vastaamaan alta löytyviin reiluun 10 kysymykseen. Vastaajien kesken arvon 2 kpl Nunuco Designin tyylikkäitä nahkaisia passinkuoria, joista voittajat saavat valita itselleen joko arjen irtiottoa henkivät rantalomailija-passinkuoret tai kultturelliin city-elämään täydellisesti sopivat kaupunkimatkailija-passinkuoret. Kumpi matkustustapa onkaan eniten mieleesi? Vaikkakin veikkaan, että näiden kahden supersöpön passikuoren välillä onkin todella hankala valita – usein kun meistä jokainen tykkää matkustuksesta sen kaikissa muodoissa! Lukijakyselyyn voi vastata koko lokakuun ajan, ja vaikka itse viiletänkin jo silloin maailmanympärimatkalla, löytää passinkuoret siitäkin huolimatta perille voittajien osoitteisiin. Muistathan siis jättää kyselyyn myös yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan. 🙂


Yhteistyössä: Nunuco Design

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

1 Comment

  • Sara|Sara's Fab Life
    26.9.2016 at 07:33

    Ihanat kuoret <3 toivottavasti onni nappaa <3 suomesta tuntuu huonosti löytyvän kuoria ja aasiasta tilatessa kuoret olivat liian pienet.

    Reply

Leave a Reply