Menu
Yksinmatkailu

Pari sanaa yksinmatkailusta – podcastin vieraana

Tällä hetkellä seikkailen parhaillaan jossainpäin Pohjois-Intiaa, ja vaikka tällekin reissulle tuttuun tapaani yksin suuntasin, on täällä perille päästyäni vastassa ollut paikallinen matkanjärjestäjä sekä muut matkalle kutsutut tyypit niin ympäri maailmaa kuin Intiastakin. Mutta yksinmatkailun puolesta liputan aina kuin vain mahdollista, ja siitä pääsin vähän aikaa sitten puhumaan myös Lily Talksin Podcast -sarjan seitsemänteen jaksoon yhdessä matkabloggaajakolleegani Veera Biancan kanssa.

Jos tarinat ja vinkit yksinmatkailusta kiinnostaa, kannattaa käydä kuuntelemassa puolen tunnin podcast-setti kyseisestä aiheesta. Se löytyy Lilyn sivuilta täältä sekä iTunesista nimellä Lily Talks (jakso 7). Jaksoa esitellään näillä sanoilla: Mitä yksin matkustamisesta voi oppia, mikä siinä on parasta ja miten siihen liittyvät pelot voitetaan? Anna Vihervaarasta -blogista tutun Anna Kauhalan vieraina on kaksi yksin matkustamisen konkaria: Veera Papinoja Veera Bianca -blogista ja Anna-Katri Räihä Adalmina’s Adventures -blogista. Tämän kuunneltuasi osaat valita parhaat kohteet omille reissuillesi, eikä yksin ravintolassa illallistaminen enää ahdista. 

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply