Menu
Bloggaaminen

Terkut matkalta + muutama artikkeli luettavaksi

Terkut Kathmandusta, Nepalista! Reissu on vienyt niin mennessään, että kuulumisien kirjoittamiset tänne blogin puolelle on jäänyt vähemmälle. Sen sijaan Instagramin puolelle (@adalminasadventures) olen onneksi ennättänyt päivittämään matkakuvien lisäksi myös lähes reaaliaikaisia storeja, vaikkakin parin maan nettiyhteyksien puutteen tai rajoitusten vuoksi matkajutut siellä laahavat muutamia päiviä jäljessä. Mutta kunhan täältä kotiudun takaisin Helsinkiin, niin tarkoituksena on leiriytyä tietokoneen äärelle blogipostauksia näppäilemään ja käydä läpi ne sadat reissukuvat kuin myös palauttaa mieleen reissukokemuksia ja huippuhetkiä tältä turneelta Aasiasta.

Sillä välin kun viiletän vielä vähän aikaa maailmalla, ajattelin vinkata teille muutamasta kivasta jutusta, jotka on julkaistu reissuistani – ehkäpä niistä löytyy jollekin inspiraatiota oman soolomatkan tai unelmien reissun suunnitteluun. 🙂

OP.Media: Anna-Katri haluaa nähdä kaikki maailman maat: ”En halua pihistellä, vaan matkustan seikkailut edellä.”

OP.Median haastattelussa paljastan, miten käytän lähes kaiken vapaa-aikani seikkailuihin mitä erikoisemmissa matkakohteissa. Lisäksi kerron miksi soolomatkailu on vienyt mennessään ja miten suhtaudun rahan käyttöön matkoja suunnitellessa. Artikkeliin kuvaa klikkaamalla:

Iltalehti: Määmatkalla – Yksinmatkailun suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina.

Iltalehden haastattelussa kerron soolomatkoistani – siitä, miltä tuntui lähteä sille ensimmäiselle soolomatkalle, mitä pelkoja ja ennakkoluuloja olen soolomatkailijana joutunut kohtaamaan sekä mitä hyviä puolia soolomatkailuun liittyykään. Lisäksi annan myös vinkkejä ensimmäiseksi soolomatkakohteeksi. Artikkeliin kuvaa klikkaamalla:

Meriharakka.net: Kolme parasta matkakokemusta Jetlagin innoittamana

Meriharakka-matkablogin Pirkko kirjoitti Jetlagissa-podcastimme Reasons to Fly -jakson innoittamana blogiinsa jaksosta poimittuja parhaita matkakokemuksia sekä listasi ylös myös omia parhaimpia paloja reissuiltaan. Pirkko on muuten reissannut yli 130 maassa, joten häneltä löytyy reissutarina jos toinenkin! Artikkeliin kuvaa klikkaamalla:


Postauksen artikkelikuva: Essi Lyytikäinen / OP.Media

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Nepal onkin kiehtäva matkakohde ja maassa riittää nähtävää varmasti pidemmäksikin aikaa! Ehditkö tällä matkalla pääkaupungin lisäksi myös muualle Nepaliin?
  Matkakokemuksia on todella hankalaa laittaa järjestykseen, mutta erilaiset luontokohteet nousevat kärkipäähän. Afrikan safarit, telttailu Amazonilla, Etelämanner, Galapagossaaret sekä viimeisimpänä pohjoinen Pantanal!

  Reply
  • Anna-Katri
   17.9.2019 at 07:03

   Tällä reissulla olin vain Kathmandussa sillä joskus tulevaisuudessa haluan toteuttaa vaelluksen vuoristossa, mutta siihen sopiva ajankohta taitaa olla enemmän keväällä tai myöhemmin syksymmällä kuin mitä nyt olin maassa. Huikeita reissukokemuksia ja kohteita sinulla – samoja on kyllä omalla ultimate-listallani!

   Reply

Leave a Reply