Menu
Bloggaaminen

Jetlagissa – uusi matkailuaiheinen podcast-sarja alkaa!

Yhteistyössä: Monocrome

Tättärää! Nyt se on vihdoinkin ulkona! Nimittäin matkabloggaajakollegani Veera Biancan kanssa tekemämme uusi Jetlagissa podcast-sarja!

Sarjassa höpöttelemme jetlag-päissämme paljon matkailevien naisten elämästä. Podcastissa aiheet vaihtelevat syvällisemmistä pohdinnoista aina ihan övereihin matkajuttuihin – matkabloggaamista ja miehiä unohtamatta. Tarkoituksena onkin päästää teidät pintaa syvemmälle meidän reissunaisten elämään, ja vaikka korvia saattaakin välillä kuumottaa suora puheemme, toivon, että huumori ja pilke silmäkulmassa paistaa myös jutuistamme läpi. Mutta pakko tunnustaa, kyllähän tämä uusi aluevaltaus hieman jännittää, samoin se millaisen vastaanoton nämä juttumme saavatkaan aikaan.

Ensimmäissä “Reiden vilautuksia ja hamsterivideoita” -jaksossa puhutaan matkailusta elämäntapana. Mitä haasteita paljon matkailevien naisten elämään liittyykään niin ystävä- kuin miesrintamalla? Onko diginomadius sittenkään kummankaan naisen haave? Entä mikä yksinmatkailussa kiehtoo tai mikä on saanut naiset välttämään hostelleja? Ensimmäinen jakso on vielä varsin kesyä kuultavaa, mutta odottakaapa vain kun saamme eetteriin pari seuraavaa jaksoa, joissa käsitellään terveyttä ja turvallisuutta sekä miehiä. 😉

Podcastin pääsee kuuntelemaan näppärästi Suplasta (paremman kuuntelukokemuksen takaamiseksi lataa Supla-applikaatio omasta sovelluskaupastasi). Jakson voi toki myös kuunnella alla olevaa play-nappia painamalla:Tähän mennessä olemme nauhoittaneet neljä ensimmäistä jaksoa ja ensiviikolla istahdamme taas studiolle alas nauhoittamaan lisäjaksoja, joten jos sinulla on mielessä aiheideoita, mistä haluaisit kuulla, niin laita ihmeessä toiveita tulemaan! Ja jos haluat jatkaa keskustelua podcast-jaksojen aiheisiin liittyen, kannattaa klikkautua myös seuraamaan meitä instagramissa @jetlagissapodcast. Sinne putkahtelee myös ennen näkemätöntä materiaalia seikkailuistamme ja sekoiluistamme maailmalla. 🙂

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

8 Comments

 • Led kasvivalaisin
  12.10.2018 at 15:51

  Laitetaampas tämäkin blogi seurantaan 😀

  Reply
  • Anna-Katri
   13.10.2018 at 13:48

   No niin mahtavaa kuulla! 🙂

   Reply
 • Jani
  13.10.2018 at 07:38

  Hahah, hyvä podcast! Jatkakaa samaan malliin, molemmat!

  Reply
  • Anna-Katri
   13.10.2018 at 13:44

   Jee, mahtavaa kuulla! Tästä jatketaan. 🙂

   Reply
 • Eveliina Anttila
  14.10.2018 at 09:57

  Moi, saisko tätä Acast sovellukseen? Itsellä se käytössä ja oon todennu parhaimmaksi sovellukseksi podien kuunteluun!

  Reply
  • Anna-Katri
   7.11.2018 at 18:38

   Tällä hetkellä tosiaan löytyy vain Suplasta, mutta ehdottomasti kuunnellaan yleisön toiveitakin jatkoa ajatellen!

   Reply

Leave a Reply