Menu
Bloggaaminen

Nordic Bloggers’ Experience ja matkamessuhulinat alkaa!

Yhteistyössä: Nordic Bloggers’ Experience

Vuosi sitten olin juuri palannut Etelämantereen risteilyltä takaisin Etelä-Amerikan maankamaralle, kun sosiaalinen media alkoi täyttymään Matka-messujen hulinoista. Niistä erityisesti Nordic Bloggers’ Experience varasti huomioni – Suomeen oli saapunut 71 kansainvälistä bloggaajaa, joita suomalaiset host-bloggaajat emännöivät ja isännöivät eri puolilla Suomea mitä upeammissa paikoissa. Valehtelisin jos väittäisin, etten tuolloin hetkellisesti toivonut olevani mukana näissä hulinoissa, ennen kuin taas tajusin olevani maailman toisella puolella unelmieni matkalla.

Messuhulinat saivatkin osaltani odottaa vuoden päivät, mutta nyt pääsin vihdoin mukaan tähän kaikkeen takaisin Suomessa ollessani! Olen ihan superinnoissani, että minut valittiin tänä vuonna mukaan host-bloggaajaksi, sillä Nordic Bloggers’ Experiencestä on muodostunut viime vuosien aikana pohjoismaiden suurin ja merkityksellisin matkabloggaajatapahtuma, johon bloggaajat ympäri maailmaa haluavat osallistua joka vuosi. Vajaa pari viikkoa kestävän tapahtuman aikana mukaan valittu porukka saa mahdollisuuden osallistua erilaisille toureille niin Suomessa kuin naapurimaissa. Sen lisäksi ohjelmassa on kaikkea luennoista workshoppeihin, verkostoitumistilaisuuksista illanviettoihin. Unohtamatta tietenkään Matkamessuja, joka on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma!

Ja nyt ne hulinat osaltani alkaa! Äsken odottelin jännittyneenä Viking Linen terminaalissa omaa porukkaani, ja kun vihdoin sain kaikille laivaliput käteen ja ohjeistukset annettua illan aikataulusta, tajusin todella tämän superviikon nyt alkavan! Suuntaan host-bloggaajana pienen matkaporukkamme kanssa Ahvenanmaalle, jossa päivät täyttyy kiinnostavasta ohjelmasta aina kokkauskursseista ja joogasta avantouinteihin ja curlingiin! Takaisin tullaan keskiviikkona, jonka jälkeen ohjelma jatkuu Helsingissä. Nordic Bloggers’ Experiencen lisäksi Matkamessut on torstaista sunnuntaihin täynnä ohjelmaa ja kaikenlaisia kiinnostavia juttuja, ja näyttääkin siltä, että oma kalenterini on loppuviikollekin suunniteltu lähes minuuttiaikataululla. Mutta nyt ei haittaa kiire tai stressi, olen nimittäin aivan äärettömän otettu, että pääsin tähän kaikkeen mukaan!

Mutta nyt lähden täältä hytistäni tietokoneen ääreltä vähän sosiaalisempien juttujen äärelle, sillä kohta starttaa ryhmämme yhteinen illallinen. Yritän laittaa aina tilaisuuden tullen materiaalia ainakin Instagram Storiesin puolelle (@adalminasadventures), joten sitä kautta pääsee varmasti helpoiten seurailemaan mitä kaikkea seuraava viikko sisältääkään! Rentoa sunnuntai-iltaa sinne ja kuullaan seuraavan kerran Ahvenanmaalta – siellä en muuten ole koskaan aikaisemmin käynyt! 🙂

Psst. Kuvat ovat vuoden takaiselta Etelämantereen risteilyltä, kun tähän hätään en vielä täältä Helsingin pimeydestä onnistunut nappaamaan uusia kuvia.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply