Menu
Bloggaaminen

TÄYNNÄ! Tule mukaan After Workeille 28.9. – Aiheena maailmanympärimatka!

Kiinnostaako maailmanympärimatka? Tai onko mielessäsi useampi unelmakohde, mutta et osaa päättää minne matkata? Tai ehkä haluat tietää enemmän tietystä matkakohteesta tai vain tavata muita samanhenkisiä matkailuun hurahtaneita ihmisiä? Tule rennoille afterworkeille kanssani niin jutellaan lisää!

Järjestän torstaina 28.9. klo 18.00 alkaen After Work -tilaisuuden Helsingissä! 

Paikkana on Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa viihtyisä ravintola ja mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nauttimaan matkafiilistelyn lisäksi hyvästä ruuasta ja tyylikkäistä viineistä – ilmaiseksi! Aftereilla on tarkoituksena viettää hauska työpäivän (tai muunlaisen päivän) jälkeinen ilta jutustellen rennosti kaikesta matkailuun liittyvästä. Samalla voit kysellä minulta niin maailmanympärimatkasta kuin kaikesta muustakin mitä et ehkä ole tohtinut blogissani kysyä. Lisäksi mitä olen huomannut, on tällaisissa tapahtumissa parasta yleensä lähes aina samanhenkisten reissuintoilijoiden ja maailmanmatkaajien tapaaminen – ehkäpä vierustoverisi on uusi matkakaverisi elämäsi seikkailulle, jolle et koskaan kuvitellut yksin lähteväsi?

Ilmoittaudu siis pikaisesti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti! Mukaan pääset lähettämällä sähköpostia minulle osoitteeseen adalminassecret@gmail.com ja kertomalla lyhyesti, mitä haluaisit illan aikana erityisesti kuulla. Vahvistusviestissä kerron tarkemmin paikan sekä illallismenun, josta voit valita ruokavalioosi sopivimman.

Toivottavasti nähdään parin viikon päästä! ♥

Matkaterveisin,

Anna-Katri

EDIT. Tilaisuuteen tuli lukuisia ilmoittautumisia ja paikat ovat nyt täytetty. Koska kiinnostusta oli niin paljon, tulen varmasti jatkossakin järjestämään vastaavia tilaisuuksia, joten pysythän kuulolla! 

About Author

Soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Tähän mennessä käytynä yli 180 maata ja kaikki maanosat. Blogissa reissataan upeiden matkakohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa haastaen ennakkoluuloja liittyi ne sitten eri maihin tai naisten soolomatkailuun.

8 Comments

 • Karoliiiiiiiiiina
  11.9.2017 at 23:44

  Vitsi olis niin siistiä päästä paikalle, mutta tottakai oon töissä vielä tohon aikaan. Ehkä vielä joskus!

  Reply
  • Anna-Katri
   1.10.2017 at 20:15

   Ilta oli sen verran hauska, että järjestän vastaavia varmasit uudelleenkin! Joten sitten ehdottomasti nähdään! 🙂

   Reply
 • Voi vitsi tulisin heti, jos asuisin Helsingissä!

  Reply
  • Anna-Katri
   1.10.2017 at 20:15

   Höööh, harmi että nämä välimatkat Suomessa on aina pieni este. Mutta ehkä päästään tapaamaan silti joku kerta! 🙂

   Reply
 • Emilia
  12.9.2017 at 12:43

  Hei muikkeli mennään meki omille aftereille! Tai toki ängen tänne messiin jos mahtuu. Ihana idea tämä!

  Reply
  • Anna-Katri
   1.10.2017 at 20:14

   Mennääääään!

   Reply
 • Nicola
  13.9.2017 at 13:33

  Kuulostaa kyllä niin ihanalta. Tulisin muuten jos vain saisi lapselle hoitajan, mutta ei kyllä onnistu. Toivottavasti saatais sitten täällä blogissa kuulla illasta (edes) jotain. 🙂

  Reply
  • Anna-Katri
   1.10.2017 at 20:13

   Varmasti järkkäilen vastaavia uudelleenkin, joten ehkäpä silloin päästään tapaamaan! 🙂

   Reply

Leave a Reply