Menu
Bloggaaminen

Jetlagissa-podcast – Päräyttävä kausi 4 alkaa!

Kaupallinen yhteistyö: Qatar Airways

Tättärätää – nyt se on ulkona, nimittäin Jetlagissa-podcastin neloskausi on pärähtänyt käyntiin Suplalla! Koko kauden kuuntelijoille tarjoaa Qatar Airways, mutta kaikki jaksot eivät suinkaan ole lentoyhtiölle räätälöityjä, vaan peräti kahdeksan kymmenestä jaksosta on aivan täyttä Jetlagissa-tavaraa. Ja lupaammekin, että tämä kausi tulee olemaan sisällöllisesti aikamoista ilotulitusta, sillä puhumme Veera Biancan kanssa vieläkin estottomammin kolmekymppisen sinkkunaisen reissuelämästä ja otamme kantaa meille tärkeisiin aiheisiin. Matkabloggaamista ja miehiä unohtamatta!

Tällä kaudella tulemme myös seikkailemaan eri puolilla maailmaa ja jaksoja on jo nauhoitettu niin Qatarista kuin Baliltakin käsin. Seuraavana nauhoitukset starttaavat VB:n matkan myötä myös Australiasta! Minnehän muualle vielä päädymmekään liikkuvan studiomme kanssa nauhoituksia tekemään tänä vuonna? Tulevat jaksot haluamme nimittäin tehdä mahdollisimman reaaliaikaisesti, jotta elämänkäänteet ja reissuhurmio tallentuisi jaksoihin mahdollimman aidosti ja elävästi, eli tuoreeltaan paikan päällä reissuhetkiä kokiessa.Uskallatko kuunnella neloskauden ensimmäisen jakson “Bungalow-draamaa ja sinkkuelämän nautintoja“? Tässä jaksossa Anna-Katri seikkailee Balilla ja naiset keskustelevat vuoden 2020 unelmistaan sekä Balin taiasta. Diginomadihaaveiden lisäksi puhutaan kolmekymppisen sinkun irtosuhteista shamaanin oppeja unohtamatta. Kannattaako kaverimatka vai onko soolomatka sittenkin paras valinta? Kumpi naisista onkaan päättänyt muuttaa hotelliin, entä kumpi laittaa uransa uusiksi? 

Lisäksi kannattaa laittaa meidän Instagram-tili @jetlagissapodcast seurantaan, jos haluat kurkata kulisseihin ja saada vähän erilaisempaa matskua reissuiltamme…

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Kristiina
  3.2.2020 at 00:23

  Mä aina ihailen sun vaatteita, ihania mekkoja ❤ Mistä sä ostat vaatteet? Maailmalta vaiko Suomesta? Mä tarvitsen muutaman mekon keväälle/kesälle ja tarvin sun apua mistä löytyy parhaat.
  Jos ehdit niin voitko antaa pari vinkkiä. Kiitos

  Reply
  • Anna-Katri
   8.2.2020 at 09:20

   Oi, kiva kuulla – rakastan itse mekkoja niin arjessa kuin reissuissa. Suomessa mekkoja ostaessa katsastan usein Indiskan mekot varsinkin matkoja silmällä pitäen. Mutta myös perus H&M, Mango ja Gina Tricot valikoimissa on usein kauniita sekä arkeen että matkoille soveltuvia mekkoja, ja näitä merkkejä löytyy yleensä myös esim. Boozt.com ja zalando.fi valikoimista.
   Reissussa ollessa olen myös tehnyt ihastuttavia löytöjä, kuten Vietnamin Hoi Annissa teetätin paikallisella perheenäidillä juuri omalle vartalolleni sopivia kesämekkoja. Ja Bali on mekkoshoppailijan paratiisi jos hellemekot ovat hakusessa… 🙂

   Reply

Leave a Reply