Menu
Bloggaaminen

Tiptap… Tule mukaan reissaajien pikkujouluihin!

Joulukuun ensimmäinen – voiko tämä olla totta!? Tuntuu siltä, että vastahan minä palasin takaisin Suomeen maailmanympärimatkalta, ja nyt siitä hetkestä ollaankin jo hypätty joulukuuhun ja lähestyvään jouluun. Mieli on tosin edelleen maailmalla, ja tätä viime jouluista tonttukuvaa katsoessani voin melkein tuntea, kuinka Bolivian aavikolla aurinko paistoi niin kirkkaasti, että aurinkolasienkin kanssa joutui silmiä siristelemään, ja myös kuinka tässä kuvassa aavikolla istuessani suolakiteet pistelivät takapuoltani. Hahha! Ja entäs ne kaikki hauskat kuvat (tai videot), joita ryhmämme kanssa tuolla napsimme. Oioi, matkamuistoja parhaimmillaan.

Havahduin myös tänään siihen, että joulu tosiaan on aivan kohta täällä, mikä tarkoittaa myös osaltani joulumatkaa. Sitä ennen kuitenkin haluaisin järjestää pienet pikkujouluiltamat teille reissaajille siellä ruudun toisella puolella, ja edellisen blogin lukijaillan jälkeen olemmekin Facebook-ryhmässä tästä jo jutustelleetkin ryhmäläisten kanssa. Joten jos kalenterisi ei ole vielä aivan täynnä joulumenoista tai jos kaipaat pientä irtiottoa kaikista kiireistä, niin tervetuloa mukaan Adalmina’s Adventuresin Reissaajat-ryhmän pikkujouluihin!

Pikkujoulut pidetään ilman sen kummempaa pönötystä torstaina 14.12. klo 18 – 20 Helsingin keskustassa. Ohjelmassa on vain ja ainoastaan rentoa illanviettoa yhdessä ja ainakin edellisen iltaman perusteella voin sanoa, että juttua matkoista riittää tämän porukan kesken! Mukaan voit ilmoittautua Reissaajien Facebook-ryhmän kautta, jossa myös tarkemmat tiedot pikkujouluista. Muistathan ryhmään hakiessasi vastailla kysymykseen, miksi haluat liittyä mukaan, niin osaan nopeammin hyväksyä pyynnön. Toivottavasti nähdään pikkujouluissa! 🙂

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply