Menu
Kuhmo

Kohti Kuhmoa!

Yhteistyössä: Veljekset Laakkonen Oy, Kuhmo Festival & Wildlife Safaris Finland Oy

IMG_0816_Laakkonen-3

Eilen alkoi vihdoinkin kesälomani ja samantien suuntasin pienelle Suomi-matkalle. Vaikka omaa autoa en omista, ja viime vuosien autoiluni ovat painottuneet lähinnä ulkomailla tehtyihin seikkailuihin vuokra-autolla, en kiellä, etteikö varsinkin Suomen kesästä olisi mahtavaa päästä nauttimaan omalla autolla huristellen. Onneksi sain eilen alleni Kuopion Veljekset Laakkonen Oy:ltä tuliterän Peugeot 308 Alluren, jolla pääsen nyt matkustamaan varsin mukavasti, sillä eilisien testiajojeni perusteella tämä auto lisämukavuuksillaan on kuin tehty tällaiselle hieman kokemattomalle satunnaisajajalle. Ja vaikken autojen varusteluihin sen enempää ole perehtynyt, niin tällä menopelillä Suomi-maisemista pääsisi nauttimaan ihan uudella tavalla ellen sattuisi itse toimimaan myös kuskina – nimittäin katon lasi-ikkuna mahdollistaa avarat näkymät myös ylöspäin.

Mutta pelkästä autoilun riemusta en suinkaan hyppää tienpäälle, vaan tätä Suomi-seikkailua olen odottanut jo kauan. Suuntaan nimittäin ihan näillä näppäimillä Kuhmoon, ja jo tänä iltana pääsen kokemaan kauan haaveilemani luontoelämyksen – näkemään villejä karhuja niiden ominaisessa luontoympäristössä Kainuun korvissa! Karhusafari on Wildlife Safaris Finland Oy:n järjestämä ja erityisen jännittäväksi safarin tekee, että tulen viettämään seuraavan yön karhujen katselukopissa keskellä erämaaluontoa. Karhujen lisäksi safarilla voi nähdä muitakin Suomen villieläimiä, linnuista puhumattakaan, joten nähtäväksi jää, mitä kaikkea tulenkaan seuraavan vuorokauden aikana bongailemaan.

Kun huomenna palaan takaisin Kuhmoon, onkin vuorossa hieman kultturellimpaa aktiviteettiä, nimittäin Kuhmon Kamarimusiikin festarit. Ja varmasti kesäisestä Kuhmosta löytyy festareiden ohella myös muutakin nähtävää. Mutta palataan niihin myöhemmin – nyt auton rattiin ja karhuja katsomaan!

Voit seurata seikkailujani Kuhmossa Snapchatin puolella, minut löytää sieltä nimellä adalminassecret.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply