Menu
Kuhmo / Suomi / Videot

Video – Karhusafari Kuhmossa

Lähestyvän maailmanympärimatkan vuoksi lomailin tänä kesänä vain kaksi viikkoa ihan koti-Suomessa. Lyhyestä kesälomasta huolimatta päätin kuitenkin toteuttaa yhden pitkäaikaisen matkahaaveeni – nimittäin nähdä villejä karhuja Suomen luonnossa. Hassua sinänsä, että olen matkustanut ympäri maailmaa erilaisten eläinkohteiden perässä, mutta kotimaan isot eläimet ovat jääneet ihan kokonaan bongaamatta. Mutta nyt oli aika korjata tämä vääryys, kun vihdoinkin matkasin heinäkuussa Kuhmoon karhusafarille. Ja voi taivas, minkä luontoshow:n karhusafari Kuhmossa tarjosikaan! Jo yöpyminen yksin pienessä tähystyskopissa keskellä Kainuun korpia oli tällaiselle kokemattomalle eräkävijälle jännittävää, saati sitten villieläinten järjestämä luontonäytelmä, joka kesti lähes läpi koko yön. Yhdessä vaiheessa en tiennyt mihin suuntaan katsoa, kun paikalla oli samanaikaisesti 5 karhua, 3 sutta ja kaiken lisäksi merikotka! Safarin jälkeen kirjoittelinkin, että kokemus veti vertojaan monelle maailmanluokan luontokohteelle.

Huh, ehkä jännitykseni on aistittavissa tällä videolla, jolle ensimmäistä kertaa blogiurani aikana yritin tallentaa vlogeille tuttuun tyyliin tunnelmia suoraan paikan päältä. 🙂 Jatkossa videoita on luvassa enemmän, joten kannattaa klikkautua Youtube-kanavani seuraajaksi!

Kiitos Veljekset Laakkonen Oy, Kuhmo Festival & Wildlife Safaris Finland Oy upean kokemuksen mahdollistamisesta!

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

6 Comments

 • Tarja
  26.8.2016 at 22:03

  Aikas muija oket kyllä ??

  Reply
  • Anna-Katri
   27.8.2016 at 19:37

   Hahha, kiitos Tarja! <3

   Reply
 • MaritaH
  26.8.2016 at 23:10

  Olipa kiva video!

  Reply
  • Anna-Katri
   27.8.2016 at 19:37

   Kiitos, ihana kuulla näin aloittelevana videoiden tekijänä. 🙂

   Reply
 • Niina
  28.8.2016 at 15:27

  Kiitos kivasta videosta, olisi mahtava nähdä näitä enemmänkin tulevalta maailmanympärysmatkaltasi!

  Reply
  • Anna-Katri
   3.9.2016 at 11:54

   Kiva kuulla, että video oli mieleinen! Näitä olisi tarkoitus tehdä enemmänkin matkalta, tosin ainakin toistaiseksi videoiden kuvaus ja editointi vie aika paljon enemmän aikaa kuin valokuvat, mutta eiköhän siinäkin harjaannu. 🙂

   Reply

Leave a Reply