Menu
Pariisi / Ranska

Merci – putiikki sisustusnälkään Pariisissa

Pariisi Pariisi Pariisi Pariisi A-K PariisiPariisista löytyy varmasti pilvin pimein suloisia sisustusputiikkeja ja persoonallisia lifestyle-myymälöitä, mutta niiden löytäminen (ja niihin ehtiminen) varsinkin lyhyellä lomamatkalla voi olla haastavaa. Yksi suosikkialueeni tehdä hieman erilaisempia löytöjä niin kodin sisustusta kuin asuvarastoa piristämään on boheemin tyylikäs Maraisin alue (3. kaupunginosa), jonka kapeilta kaduilta löytyi mitä ihastuttavampia myymälöitä, kahviloita ja ravintoloita.

pariisiPariisi Pariisi Pariisi PariisiYksi vierailemisen arvoinen putiikki Maraisissa on ehdottomasti lifestyle-myymälä Merci (111 boulevard Beaumarchais), jonka kolmekerroksinen kokonaisuus kätkee sisälleen niin kodin käyttö- ja sisustustavaroita, design-esineitä ja huonekaluja, persoonallisia vaatteita ja asusteita, kauniita kirjoja ja julisteita sekä muitakin täydellisesti tuliaisiksi sopivia tuotteita. Loftmaisesta myymälärakennuksesta löytyy kaiken lisäksi peräti kolme eri ravintolaa, joihin kelpaa istahtaa Maraisin alueen shoppailukierroksen lomassa – Sisäpihan The Merci Canteessa voi nauttia rauhallisesta lounashetkestä, kun taas kadunvarsiravintola Cinema Cafésta voi pikkupurtavan lomassa seurata ohi kulkevia tyylikkäitä pariisilaisia. Jos aikaa on enemmänkin pysähtyä paikoilleen, löytyy myymälästä ravintoloiden lisäksi Used Book Café, jossa voi kahvikupposen äärellä uppoutua lukemaan hyllyiltä löytyviä kirjoja. Koko myymäläkonsepti onkin varsin ihastuttava, sellainen suloinen paikka, jossa voisi hyvin viettää monta tuntia myymälän kerroksissa kierreillen ja sisustushaaveillen.

About Author

Soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Tähän mennessä käytynä yli 180 maata ja kaikki maanosat. Blogissa reissataan upeiden matkakohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa haastaen ennakkoluuloja liittyi ne sitten eri maihin tai naisten soolomatkailuun.

No Comments

    Leave a Reply