Menu
Saimaa / Suomi / Videot

Video – Luontoseikkailu Saimaalla

Saimaalle matkatessani onnistuin näkemään vilauksen saimaannorppaa, mutta sen lisäksi pääsin kokemaan palan kauneinta järvi-Suomea. Venesafarin aikana bongailimme norppien lisäksi veneen yllä kaartelevia kalasääksiä, seikkailimme Linnansaaren kansallispuistossa kiiveten sen huipulle Linnanvuorelle ihastelemaan maisemia ja piipahdimme Oravissa taukopaikalla maistelemassa isännän savustamaa kalalajitelmaa.

Sanotaan näin, että tuolla matkalla Suomen luonto taisi tehdä minuun lähtemättömän vaikutuksen, sillä sen jälkeen mielessä on alkanut pyörimään lukuisia muitakin kohteita, minne kaikialle voisin Suomessa tänä kesänä matkatakaan. Tällä videolla vilahtaa pala maisemia ja ajatuksiani tuolta venesafarilta Saimaalla. Lisää Saimaan-matkastani voit lukea Saimaa – Luonnonpuistoja ja luksusmajoitusta postauksesta ja kunnella tunnelmiani suoraan paikan päältä Terveiset Saimaalta videopostauksesta.

Muistathan myös klikkautua Youtuben puolelle seuraamaan kanavaani, sillä sinne toivottavasti saan jatkossa päivitettyä yhä enemmän matkavideoita! Kehitysehdotuksia ja kommenteja videoihin otan myös äärettömän mielelläni vastaan!

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Annn
  20.6.2016 at 12:48

  Kiva video 🙂 Olisiko sinulla antaa vinkkejä minne voisi matkata syksyllä/ talvella? Mielellään muualle kuin Eurooppaan. Ja olisi mielummin aurinkoista vesisateen sijaan 😀

  Reply
  • Anna-Katri
   15.7.2016 at 22:18

   Ooo, lempiaiheeni – matkasuunnittelu syksyn ja talven varalle! 🙂 Oikeastaan minnepäin tahansa etelämmäksi, jossa aurinko vain paistaa, eikä hirmumyrskut riehu, on täydellistä matkustaa. Itse olen ollut vuoden vaihteessa niin Intia, Sri Lanka & Malediivit -kierroksella, seikkailemassa Väli-Amerikassa kuin myös rentoutumassa Karibian luksusristeilyllä, joten noista toki kaikkia kohteita voin suositella! Syksyllä tosin Karibia taitaa olla paikoitellen no go myrskyjen vuoksi, mutta loppuvuotta silmällä pitäen Karibia saa minulta ison suosituksen. Toinen mahtava ja varsin helppo lomakohde on Sri Lanka & Malediivit yhdistelmämatka. Jos taas kaipaa vieläkin eksoottisempia seikkailuja, pitäisin Afrikkaa, varsinkin sen eteläisempiä kohteita varsin ihanteellisina talvikaudella. Ainakin itse haaveilen tällä hetkellä Etelä-Afrikasta, ja siihen yhdistettynä vaikkapa Namibia ja Botswana. 🙂
   Ja aina yhtä helppo kohde on varmasti Thaimaa, josta pääsee kätevästi ja edullisesti tekemään retkiä naapurimaihin. Joulun alla tosin lennot Suomesta länteen on edullisimmillaan, joten ehkäpä jättäisin Thaimaan ja muut sen lähikohteet mieluummin keväämmälle.

   Reply

Leave a Reply