Menu
Saimaa / Suomi / Videot

Video – terveiset Saimaalta!

IMG_8994_Saimaa-2

Toissapäivänä alkanut pieni Suomi-matka Saimaalle on ollut aivan mahtava! Matka on kyllä totaalisesti avannut silmäni Suomi-matkailun suhteen, sen verran upeissa maisemissa on tullut liikuttua – puhumattakaan siitä, miten ystävällisiä ihmisiä on joka paikassa tullut vastaan. Saimaalla tukikohtana oli Hotel & Spa Resort Järvisydän, josta lyhyen matkan päässä sijaitsi muun muassa Linnansaaren kansallispuisto. Ja tuo kansallispuisto pitäisi kyllä olla jokaisen luontofanin vierailulistalla, sillä Linnansaaren alue on Saimaannorpan runsainta esiintymisaluetta, joten siellä jos missä, voi päästä näkemään vilauksen tästä erittäin uhanalaisesta lajista. Kansallispuiston maisemissa tuli norppabongauksen lisäksi harrastettua myös muita luontoaktiviteettejä, joiden seurauksena huomasin kiinnostuvani yhä enemmän Suomen luonto- ja erämatka-aktiviteeteistä.

Tänään kuvailin teille pienet matkaterveiset hotellihuoneeni terassilta kertoillen kokemuksiani Saimaalta sekä myös paljastan videolla näkyikö niitä norppia:

Palailen vielä myöhemmin kattavemman matkapostauksen kera, nyt katoan purkamaan matkatavaroita ja pakkailemaan matkalaukkua seuraaville seikkailuille!

About Author

Soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Tähän mennessä käytynä yli 180 maata ja kaikki maanosat. Blogissa reissataan upeiden matkakohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa haastaen ennakkoluuloja liittyi ne sitten eri maihin tai naisten soolomatkailuun.

No Comments

    Leave a Reply