Menu
Saimaa / Suomi / Videot

Video – terveiset Saimaalta!

IMG_8994_Saimaa-2

Toissapäivänä alkanut pieni Suomi-matka Saimaalle on ollut aivan mahtava! Matka on kyllä totaalisesti avannut silmäni Suomi-matkailun suhteen, sen verran upeissa maisemissa on tullut liikuttua – puhumattakaan siitä, miten ystävällisiä ihmisiä on joka paikassa tullut vastaan. Saimaalla tukikohtana oli Hotel & Spa Resort Järvisydän, josta lyhyen matkan päässä sijaitsi muun muassa Linnansaaren kansallispuisto. Ja tuo kansallispuisto pitäisi kyllä olla jokaisen luontofanin vierailulistalla, sillä Linnansaaren alue on Saimaannorpan runsainta esiintymisaluetta, joten siellä jos missä, voi päästä näkemään vilauksen tästä erittäin uhanalaisesta lajista. Kansallispuiston maisemissa tuli norppabongauksen lisäksi harrastettua myös muita luontoaktiviteettejä, joiden seurauksena huomasin kiinnostuvani yhä enemmän Suomen luonto- ja erämatka-aktiviteeteistä.

Tänään kuvailin teille pienet matkaterveiset hotellihuoneeni terassilta kertoillen kokemuksiani Saimaalta sekä myös paljastan videolla näkyikö niitä norppia:

Palailen vielä myöhemmin kattavemman matkapostauksen kera, nyt katoan purkamaan matkatavaroita ja pakkailemaan matkalaukkua seuraaville seikkailuille!

About Author

Seikkailumatkailija, naissoolomatkailun sanansaattaja ja yrittäjä Helsingistä. Reissaa maailman upeimpien reissukohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa, joita ei valtamediassa näe. Tähän mennessä käytynä yli 150 maata ja tavoitteena vierailla niissä kaikissa. Haluaa samalla haastaa ennakkoluuloja ja rohkaista kaikkia ottamaan askel oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

No Comments

    Leave a Reply