Menu
Italia / Toscana

Aamukahvilla Toscanassa

IMG_9392_Toscana IMG_9377_Toscana-2 IMG_9388_Toscana IMG_9385_Toscana IMG_9368_Toscana

Huomenta täältä Toscanan maalaismaisemista! Eilinen oli kyllä todellinen matkustuspäivä, sillä vaikka lento Helsingistä Roomaan sujui helposti ja nopeasti, oli Roomasta tänne Toscanan alueelle vuokra-autolla ajaminen kuin suoraan jostakin jännitysnäytelmästä. Vaikka itsekin omaan varsin italialaisen ajotyylin, oli moottoritiellä kaasuttelu välillä varsin haastavaa, kun autoja puikkelehti joka puolella kaistaviivoista viis. Ja siihen kun vielä lisätään pimenevä ilta, ja määränpäätä kohti yhä vain kapenevat tiet, tuntui perille päästessä kyllä siltä, etten ihan heti halua uudestaan ratin taa istahtaa.

Hyvin nukutun yön jälkeen tuo ajokokemus on onneksi kuin muisto vain, sillä aamulla majapaikan ikkunaluukut avatessani ulkona aurinko välkehti kauniisti maalaillen maalaismaisemaa keltaisen sävyillään, ja jostakin lähistöltä kantautui kukon laiska kiekuna. Aamiainen oli katettu Bed&Breakfast-majatalon sisäpihan puutarhaan, jossa höyryävä kuppi cappuccinoa maistui kyllä taivaalliselta Toscanan kumpuilevia peltomaisemia ihastellen. Seuraavaksi olisi tarkoitus lähteä pienelle kävelykierrokselle lähiseudulle, jotta saisi paremmin kuvan siitä, missä sitä onkaan tänä aamuna oikein herännyt. Sen jälkeen voisikin suunnata myöhäiselle lounaalle lähikylä San Gimignanoon, sillä vaikka maha onkin tällä hetkellä aamiaisesta täynnä, haaveilen jo täydellisestä pastalautasellisesta jossakin suloisessa peri-italialaisessa ravintolassa.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Alessia
  30.5.2016 at 11:51

  Kannattaa poiketa Sienassa ja Volterrassa, niin upeita paikkoja! Volterrassa olen syönyt parhaat lihat ikinä!

  Reply
  • Anna-Katri
   12.6.2016 at 19:11

   Siena olikin matkalistalla alusta saakka. 🙂 Toscanasta kyllä löytyy niin paljon ihania kohteita!

   Reply

Leave a Reply