Menu
Italia / Videot

Video – Vierailulla Mionetton viinitilalla Italiassa

En voi uskoa, että viikko sitten vietin torstaipäivää tämän videon maisemissa Italiassa! Valdobbiadenen pikkukylä kumpuilevine maisemineen ja viinipeltoineen oli kyllä pala juuri sellaista italialaista unelmaa kuin pystyin vain etukäteen kuvittelemaankaan. Vielä erityisemmän matkasta teki vierailu Mionetton prosecco-viinitilalla, jossa pääsi konkreettisesti näkemään missä prosecco kasvaa. Sen lisäksi pääsin perehtymään proseccon valmistukseen sekä toki tämän italialaisen kuohujuoman eri makuihin. Unohtamatta myöskään herkullista lounasta Michelin Guide -ravintola Trattoria Alla Cima Valdobbiadenessä, josta avatui maisemat suoraan viinipelloille. Kyllä noissa maisemissa kelpasikin nauttia lounasta pitkän kaavan kautta – varsinkin, kun eteen kannettiin mitä herkullisempia italialaisia annoksia. Nams!

Kirjoittelen vielä tarkemman reissupostauksen Valdobbiadenestä viinivinkkeineen, mutta tässä nyt nopeasti pieni maistiainen videon muodossa. 🙂

Italiassa vierailin Henkell & Co:n ja Mionetton kutsumana.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

3 Comments

  • Sari
    1.6.2018 at 11:37

    Kiitos, hyvät ravintola ja hotelli vinkit. Nyt kesäkuussa menossa tuonne…ihanaaaa.

    Reply

Leave a Reply