Menu
Qatar

Doha calling!

Matka toteutettu yhteistyössä: Qatar Airways

Terveiset Dohasta, Qatarista. Saavuin tänne tänään aikaisin aamulla Qatar Airwaysin yölennolla, ja täytyy kyllä sanoa, että tulipas kyllä nautittua lennosta ihan eri tavalla kuin koskaan aiemmin (siitä lisää Instagram-tilini puolella). Dohan lentokentältä suunnattiinkin sitten hotellille vähän freesautumaan ja vaihtamaan vaatteita, ennen kuin suuntasimme matkakaverini ja podcast-kollegani Veera Biancan kanssa Dohan soukin mennyttä aikaa henkiville pikkukujille.

Vaikka kuinka olen aamuihminen, oli kyllä kiva, ettei reissukohteessa ollut heti vuorossa sykkivää ohjelmaa, vaan sain rauhassa istuutua kahvilaan nauttimaan arabialaisesta aamiaisesta ja vain vilkuilla tämän eksoottisen matkakohteen katujen vilinää.

Nyt tulimme hotellille hieman lepäilemään ja pienen lepohetken jälkeen olisi tarkoitus suunnata takaisin soukkiin. Ehkäpä pääsemme poikkeamaan haukkakaupoilla tai päädymme tinkaamaan turbaanitarvikkeita huomista aavikkoreissua silmällä pitäen. Tai no heppatyttöinä saatamme kyllä poiketa myös hevostalleilla ihailemassa arabialaisia ratsuja. En tiedä löytäisimmekö myös kameleita täältä soukin kulmilta, mutta niitä toivottavasti pääsemme moikkaamaan huomenna kun suuntaamme retkelle Pohjois-Qatariin, jossa ohjelmassa on perinteisen aavikkoseikkailun lisäksi jotain todella erilaista!

Olen aiemmin käynyt Qatarin Dohassa kaksi kertaa: Toinen oli lyhyt stop-over yö, jolloin en kaupungista paljoa ehtinyt kokemaan matkalla Balilta takaisin Suomeen. Toinen oli niin ikään stop-over matkalla Intiaan, mutta tuolla reissulla pystyin viettämään lentojen välillä joitakin tunteja Dohassa, niinpä hyppäsin mukaan Qatar Airwaysin järjestämälle kaupunkikierrokselle. Nyt kolmannella kerralla on onneksi enemmän aikaa päästä tutustumaan tähän eksoottiseen arabimaahan, ja myös pääkaupungin Dohan ulkopuolelle. Nähtäväksi jää, mitä näiden päivien seikkailuihin sisältyykään!

Reaaliaikaisia reissutarinoita pääsee parhaiten seuraamaan Instagram-tilini @adalminasadventures puolella, jonne päivitän erityisesti Stories-pätkiä videoiden ja kuvien muodossa.

Ps. Nämä kuvat ovat edelliseltä reissulta, kun en tähän hätään ehtinyt aamun kuvia kameralta tietokoneelle vielä siirtämään. 🙂

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Nicola
  29.11.2019 at 21:29

  Instan puolella olenkin jo kaiholla katsellut storyjasi. ? Näyttää kyllä hienolta matkakohteelta, vaikka en jotenkin itse vielä sinne uskallakkaan matkustaa.

  Reply
 • emppa
  1.12.2019 at 13:37

  Moi,, onko Qatarissa otettava huomioon vastaavia ohjeita / rajoituksia kuin UAE:ssa, esim. lääkkeet ja ei-vihittyjen parien yöpyminen hotelleissa jne? Entäpä onko pukeutumiskoodi paikan päällä samantyyppinen kuin UAE: ssa vai tiukempi ? Itseäni UAE:ssa hiertää tietyt ihmisoikeuskysymykset, millainen on tilanne Qatarissa ? Valokuvat ovat kyllä ihania ja Doha vaikuttaa sinänsä houkuttelevalta kohteelta.

  Reply

Leave a Reply