Menu
Qatar

Terkut Dohasta!

Tässä on ollut viimeiset viikot sellaista kiirettä, että olen tainnut ihan unohtaa mainita – seikkailu kutsuu jälleen! Tai itseasiassa kutsui jo eilen illalla, kun suuntasin ensimmäisenä yölennolla Dohaan. Tänä aamuna heräsinkin lentokoneen ikkunapaikalta huonosti nukutun yön jälkeen siihen, kun aamun ensimmäiset auringonsäteet osuivat lentokoneen ikkunan. Ja vaikka kuinka olisi olo väsynyt, ei lentokoneesta ulos avautuviin maisemiin varmasti koskaan kyllästy – varsinkaan jos on laskeutumassa kohteeseen, jossa ei ole aiemmin käynyt! Doha yläilmoista käsin oli kyllä upea ilmestys, katsokaa nyt noita hulppeita rantataloja puolikaaren muotoisissa rykelmissä. Ja valtavana kontrastina kuiva aavikko tuollaiselle turkoosina hehkuvalle merelle.

Ihan harmittaa, että tällä lentoreitillä viipyilen Dohassa vain hetkisen jatkolentoa odottaen – eli terkut vain täältä lentokenttä-loungesta, jossa vilkuilen kokoajan valotaululle, että missä vaiheessa boarding on menossa. Miten niin viimetipassa tätä postausta kirjoittelen… En kuitenkaan halua kipittää lentokoneeseen ensimmäisten joukossa, sillä edessä on vielä kevyt 10 tunnin lentorupeama, huh! Helpompi olisi kyllä yötä vasten lentää niin pystyisi vetämään sikeitä koko matkan, mutta nyt vähän jänskittää, miten saan ajan kulumaan tällä pitkällä päivälennolla. Mutta onneksi sentään sitten seuraavaan kohteeseen perille päästyäni edessä on pari viikkoa totaalirentoutumista palmun alla ja siihen päälle vielä tiedossa sellainen once in a lifetime -seikkailu, joten niiden voimalla sitten ainakin jaksaa sinnitellä lennon läpi. Arvaatko muuten mihin olenkaan suuntaamassa? 🙂

Dohaan onneksi kuitenkin pääsen tutustumaan pelkkää lentokenttää paremmin palatessani takaisin Suomeen, sillä silloin voin  hyödyntää Dohassa Qatar Airwaysin stop-overin, eli tutustua tähän kaupunkiin edes yhden yön verran. Nähtäväksi jää mitä silloin pääsenkään kaupungista näkemään!

Psst. Seuraathan minua jo Instagramissa? Päivitän kuulumisia sinne Instagram Storiesin kautta, ja sieltä pääset ensimmäisenä kurkkaamaan mihin kohteeseen laskeudunkaan tänään myöhemmällä illalla. 

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

12 Comments

 • Vakkarilukija
  4.7.2018 at 11:23

  Uskoisin, että olet matkalla Indonesiaan ja Balille! <3 Hirmuinen ikävä erityisesti Cangguun <3
  Olen itse matkustanut alkuvuoden aikana tuon Helsinki- Denpasar- Helsinki välin kaksi kertaa, mutta tuo n. 20h matka on mennyt leppoisasti Qatarin siivillä. Huikean hyvä lentoyhtiö siis kyseessä! Ihanaa lomaa sinulle, uusia postauksia ja instagram storeja odotellessa 🙂

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 12:46

   Hihhhii, oikein arvattu! Ja kiitos paljon, loma oli kyllä aivan ihana! ♥

   Reply
 • Satu
  4.7.2018 at 12:58

  Balille! 🙂

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 12:46

   Sinnepä sinne! 🙂

   Reply
 • Susanna
  4.7.2018 at 19:12

  Mielenkiintoista, olisitkohan matkalla esim. Balille? Hyvää reissua. Itse olen täällä Välimerellä ja nyt on lämpötila kohonnut jo +36C, ei ihme kyllä liian kuuma koska tuulee vielä

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 12:46

   Hahha, tämä ei tainnut olla kenellekään mitenkään vaikeaa arvata. 😀 Ja kiitos, reissu oli kyllä aivan mielettömän ihana.

   Reply
 • Nicola
  4.7.2018 at 22:29

  En uskalla arvata, ku menisi autuaan väärin ihan totaalisesti. Mutta blogitekstejä odotellessa.! 🙂

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 12:47

   Vähän oli hiljaista blogirintamalla lomalla ollessa, mutta nyt taas takaisin sorvin ääresssä joten juttuja enemmän luvassa. 🙂

   Reply
 • Jaana
  8.7.2018 at 21:47

  Onnistuiko tuo stop-overin varaaminen ilman multi-city valintaa, ottamalla vain pitkän vaihtoajan? Katselin lentoja Qatarilta, ja ottamalla saman reitin multi-cityna hinta oli selvästi normaalia edestakaista kalliimpi.

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 12:48

   Pitkä vaihtoaika, sillä onnistuu. Kannattaa kuitenkin katsoa Qatarin säännöt siitä, että kuinka pitkä vaihtoaika täytyy olla, jotta saa ilmaisen hotelliyön.

   Reply
 • Jari
  9.7.2018 at 12:43

  Onnea vaan Dohaan, jossa on nyt kesällä 45-50 C. Että noinkohan meinaat nauttia.

  Reply
  • Anna-Katri
   11.8.2018 at 12:49

   No noinpahan meinasin nauttia. 😀

   Reply

Leave a Reply