Menu
Iso-Britannia

Lontoo kutsuu + Instagram Stories!

Täällä istun Finnairin bussin kyydissä kohti lentokenttää. Mahtaavaa, että on perjantai ja viikonloppu edessä, mutta sitäkin mahtavampaa, että alkavaan viikonloppuun sisältyy matka Lontooseen! Olen käynyt Lontoossa pari kertaa aiemmin, mutta molemmilla kerroilla olen yöpynyt paikan päällä vain yhden yön. Ja vaikka perusnähtävyydet olenkin noilla aiemmilla matkoilla ehtinyt kipittää läpi, on ihana nyt suunnata Lontooseen takaisin enemmänkin vain fiilistelemään eikä suorittamaan. Majapaikka löytyi Hyde Parkin kulmilta, joten siitä pääsee varmastikin kätevästi jalkautumaan Lontoon kaduille kiertelemään. Ainut ohjelmanumero, mikä on etukäteen varattuna on tietenkin legendaarinen Afternoon Tea, mutta sen lisäksi ei suunnitelmissa ole oikeastaan mitään erityistä. Onko sinulla vinkkejä Lontooseen parin päivän reissulle? Ottaisin erittäin mielelläni niitä vastaan! 🙂

Ja muuten muistutuksena, että jos et ole vielä langoilla Instagramissa niin kannattaa nyt hopihopi seurailla tiliäni @adalminasadventures siellä, nimittäin perusvalokuvien lisäksi laitan Instagram Storyyn tulemaan juttua koko viikonlopun ajalta! Sieltä pääsee siis seurailemaan city-seikkailujani Lontoossa! Arvaatko muuten kenen kanssa reissuun suuntaan? 😉

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

14 Comments

 • Nicola
  24.11.2017 at 16:33

  Lontoosta tulevia postauksia odotankin jo nyt innolla. Olen tykästynyt kaupunkiin ja muutenkin koko maahan. Vielä jossain vaiheessa matkustan itsekkin.

  Reply
  • Anna-Katri
   3.12.2017 at 20:10

   Uusi postaus Lontoosta onkin jo ulkona! Ja seuraava matka sinne suunnitteilla… 🙂

   Reply
 • Linda / Revontulipalo
  24.11.2017 at 16:44

  Lontoo on ihana <3 Ja just sellainen rento oleilu ja kiertely ilman minuuttiaikataulua sopivat siihen kaupunkiin kaikkein parhaiten. Mä ite rakastan ihan vaan kiertelyä siellä, koska siinä sivussa löytää aina uusia kivoja paikkoja. Thamesin ranta, Regent's Parkin ympäristö Shoreditch on ehkä omia suosikkeja.

  Reply
  • Anna-Katri
   3.12.2017 at 20:10

   Lontoo on juuri tuota, aivan ihana matkakohde! Kiitos näistä vinkeistä, Lontoossa kyllä riittää nähtävää seuraaviinkin kertoihin. 🙂

   Reply
 • Crista
  24.11.2017 at 17:13

  moikka!
  Oon ihan rakastunu sun blogiin, niin ihania kuvia ja selkeitä sekä kattavia postauksia 🙂
  Kuvaatko noi neliön malliset kuvat valmiiksi neliönä vai muokkaatko ne jälkikäteen?

  Reply
  • Anna-Katri
   3.12.2017 at 20:09

   Ihana kommentti, kiitos tuhannesti! ♥ Nuo kuvat ovat Instagram tililtäni, jonka profiili-sivulla ne näkyvät neliöinä, mutta kun kuvan klikkaa auki se näkyy oikeassa kuvakoossa.

   Reply
 • Sofia
  24.11.2017 at 18:11

  Oi, Lontoo on lempikaupunkini. Juuri tänään tuli Facebookissa muistona esille kolmen vuoden takainen reissu. Aion ehdottomasti seurata sinua Lontoossa, mutten yhtään tiedä, kenen kanssa olet reissussa. Ihanaa matkaa!

  Reply
  • Anna-Katri
   3.12.2017 at 20:08

   Lontoo on kyllä ihana! Sinne on pakko päästä pian uudelleen! 🙂

   Reply
 • Sofia
  25.11.2017 at 10:27

  Lauantain portobello Market on ehdottomasti näkemisen arvoinen, ja sieltä löytyy myös hyvä katuruoka kadunpätkä missä pääsee maistelemaan herkkuja ympäri maailman. Camden marketin ruokatori on toinen samanmoinen, mutta laajempi ja parempi valikoimaltaan.

  Reply
  • Anna-Katri
   3.12.2017 at 20:07

   Kiitos vinkeistä! Portobellossa kävimme vasta sunnuntaina, mutta oli silti aivan ihana! Seuraavalla kerralla pakko suunnata sinne lauantaina ja ehdottomasti myös Camdeniin!

   Reply
 • Merja
  26.11.2017 at 21:07

  Päämäärätön haahuilu on joskus parhainta ja rentouttavinta. Menen usein toisen kerran samaan paikkaan asenteella, etten järjestä mitään ohjelmaa tai nähtävyyskierrosta, vaan kävelen päämäärättömästi tuntitolkulla. Menen mielenkiintoisen näköiseen ravintolaan tai kahvilaan välillä istumaan ja katselemaan ihmisvilinää.

  Reply
  • Anna-Katri
   3.12.2017 at 19:59

   Haahuilu on kyllä kaupunkikohteissa ihan parasta! Ja juurikin tuo eteensattuviin mielenkiintoisiin ravintoloihin ja kahviloihin istahtaminen, josta voi tarkkailla kaupunginvilinää. 🙂

   Reply
 • Susanna
  28.11.2017 at 21:30

  Englannissakin riittää nähtävää, itse voisin suositella myös Walesin maisemia. Siellä on aika hienojakin merimaisemia ja vihreitä laaksoja! Englannin rannikkoseutu ainakin kesällä on näkemisen arvoinen ja kesällä voi mennä myös lautalla Ranskaan (tai Belgiaan). Toki myös talvella mutta kesällä on kukkia ja perhosia

  Reply
  • Anna-Katri
   3.12.2017 at 19:48

   Voi olisi kyllä ihana reissata Briteissa joskus pidempäänkin ja nähdä maata Lontoon ulkopuolelta. Kerran olen sinne mennyt autolla Luxemburgista ja takaisin juurikin lautalla.

   Reply

Leave a Reply