Menu
Bloggaaminen

Matkamessut lähestyy (+ arvonnan voittajat)

Enää muutama hassu päivä, ja sitten starttaa tämän vuoden Matka 2016 -messut! Viimeisen parin vuoden aikana messuilut ovat osaltani jääneet väliin matkojen vuoksi, mutta tänä vuonna ajattelin olla paikalla aikaisempien vuosien edestäkin. Tänä vuonna olen messuilla mukana myös matkabloggaajan roolissa, joten odotankin messuilta erityisesti uusien ihmisten tapaamisia sekä kaikkea matkailuun ja bloggailuun liittyvää oheisohjelmaa. Vaikkakin tärkeintä messuilla tosin onkin tutustua mahtavaan matkatarjontaan! Ensimmäisenä taidankin suunnata tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana olevan Madagaskarin messupisteelle – matka tähän luontobongarin luvattuun maahan on nimittäin ollut haavelistallani jo pitkään, mutta muutamat käytännönjutut vielä mietityttävät. Ja voin vain aavistaa, että tulen hullaantumaan myös yhdestä jos toisestakin matkakohteesta…

Nicaragua A-KMessuilla minulla on pieni rooli matkainnostuksen jakajana niin perjantaina kuin lauantaina. Perjantaina minulla on pöytäpaikka Rantapallo Meeting Pointissa klo 12-13, joten jos tuohon aikaan olet messuilla niin tule ihmeessä moikkaamaan! Samalla minulta voi kysellä mitä tahansa matkailuun liittyvää (ja miksei muuhunkin) – eli jos vaikkapa yksin matkalle lähtö on mietinnässä ja kaipaat vertaistukea, niin hophop vain pöytäni luokse. 🙂

Lauantaina taas nousen Royal Caribbeanin Sun & Sea -lavalle klo 13 höpöttelemään risteilystäni Karibian kahdeksalla saarella ja luvassa on toki myös paljon värikkäitä matkakuvia. Puheenvuoroni jälkeen hengailen hetkisen Sun & Sea -osastolla, joten silloin voi myös tulla juttusilleni matkavinkkejä kyselemään. Olen kuullut, että osastolta löytyy ihka oikea allasbaari vehreine puineen, joten ehkäpä siellä pääsee edes hetkiseksi unohtamaan Suomen pakkassäät ja kuvittelemaan olevansa seilaamassa Karibian auringon alla.

Ja aika moni teistä matkamessujen lippuarvontaan osallistuneista haaveilikin juuri risteilystä Karibialla – toivottavasti kaikki saatte messuilta parhaat tärpit unelmienne matkan toteuttamiseen! Mutta pidemmittä puheitta arvonnan voittajat, ja 5 lipun sijaan pääsinkin arpomaan yhteensä 6 lippupakettia – kiitos Matka 2016 -messuille lisälipuista:

  • Kiiski Riikka: Karibialle lähtisin, ehdottomasti. Uusia maisemia näkemään.
  • Nelliina: Karibian risteily olisi noista vaihtoehdoista kiinnostavin ehdottomasti. Matkamessuilla ei varmaan tulisi aika pitkäksi, ihana olisi päästä fiilistelemään.
  • Heli: Kyseinen viikonloppu onkin synttäriviikonloppuni. Mitään en ole vielä siihen suunnitellut, joten mikäpä olisi mainiompaa kuin viettää se matkamessuilla! Karibian risteilylle varmasti lähtisin, heti kun tilaisuus tulisi.
  • Taru: Kiinnostaa kovasti kuulla tuo sinun esityksesi risteilystä, koska juuri Karibia risteilykohteena houkuttelee.
  • Sari: Karibia on yksi must-kohde!
  • Paipura: No Karibialle tottakai! Kävin lukemassa tekemäsi postauksesi risteilystä ja alkoi kyllä kiinnostamaan. Tämän vuoden Aasian talviloma on jo paketissa mutta ensivuodelle ollaan mietitty uuden alueen valloitusta. Karibia, Meksiko, Brasilia, Kuuba kiinnostavat.

Otattehan voittajat yhteyttä minuun pikaisesti sähköpostilla (adalminassecret@gmail.com) niin liput lähtevät postiin!

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply