Menu
Italia

Postikortti Valdobbiadenestä

img_2327_valdobbiadene-3

Buongiorno! Tulin juuri Venetsian lentokentällä, ja ensimmäistä kertaa koko matkan aikana on ruhtinaallisesti aikaa omille hommille. Päivät ovat nimittäin olleet niin täynnä kaikkea kiinnostavaa ohjelmaa, että hotellihuoneessa olen käynyt lähinnä vain piipahtamassa. Myös yöunet ovat jääneet aika vähille, sillä italialaiset pitkän kaavan kautta nautitut monen ruokalajin illalliset viinimenuineen ovat jatkuneet aina myöhään yöhön saakka. Mutta en valita, sillä matka on ollut aivan mahtava ja Venetsian lisäksi pääsin näkemään myös palan mitä kauneinta Italian maaseutua! Eilen aamulla matka jatkui kohti Valdobbiadenen kylää, jossa vierailin Mionetton kutsumana niin heidän viinitilallaan kuin silmänkantamattomiin jatkuvilla viinipelloillaan. Lounas nautittiin näissä maisemissa, ja ruokalajien välillä saattoikin käydä kurkistelemassa, missä pöytään kannetut viinit olivatkaan kasvaneet. Huh, miten kaunista!

Kunhan täältä kotiudun ja saan käytyä läpi kaikki kuva- ja videotiedostot, kirjoittelen vielä kattavemmat matkajutut niin Venetsiasta kuin Valdobbiadenestä. Niin, ja parin päivän aikana myös videokamera tallensi aktiivisesti tapahtumia – saapa nähdä mitä niistä klipeistä saan vielä aikaiseksi! Mutta nyt vielä cappuccinoa hakemaan, sen luvatussa maassa kun vielä ollaan. 🙂

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply