Menu
Maailmanympärimatka

Seuraavaksi Filippiinit ja ystävä Suomesta!

Heippa ja terveiset Brunein lentokentältä! Täällä odottelen kärsimättömänä boardingia, sillä koneen nousun myötä edessä on seuraavaksi loma Filippiineillä. Enkä pelkästään odota tätä kuin kuuta nousevaa sen takia, että Filippiinit ovat kiikkuneet haavekohteenani iät ja ajat, vaan isoimpana syynä intoilulleni on se, että Manilan lentokentällä tapaan sinne Suomesta lennähtäneen ystäväni Jonnan! Hänen kanssaan tuli seikkailtua maailmanympärimatkani alussa Madagaskarilla ja tuolla reissulla viimeistään huomasin kuinka ihana tyyppi hän onkaan, ja mikä parasta – aivan täydellinen matkakumppani kaltaiselleni seikkailijattarelle samanlaisella asenteella ja huumorilla varustettuna!

Filippiineillä tulemme seikkailemaan pari viikkoa muutamassa eri kohteessa. Ensin joudumme viivähtämään yhden pakollisen yön Manilan lentokentän läheisessä hotellissa lentoaikataulujen vuoksi, mutta heti seuraavana päivänä lentokoneen nokka osoittaa kohti Donsol Bayta. Jos et ole vielä tästä paikasta kuullut, valitsimme sen ehdottomaksi ykköskohteeksemme siitä syystä, että se on yksi harvoja paikkoja maailmassa, jossa voi päästä uimaan valashaiden keskelle. Iso haaveeni, mutta samalla myös jo jännittää miten reagoinkaan näiden jättiläisten seurassa, jos olemme onnekkaita ja pääsemme niitä näkemään! Donsol Baystä matka jatkuu Palawanin saarelle, jossa tarkoitus olisi viettää leppoisia rantapäiviä ensin Port Bartonissa ja sitten siirtyä El Nidoon saarihyppelemään.

Katsotaan mitä matkalla edessä onkaan! Mutta nyt kerään kimpsuni ja kampsuni ja suuntaan lentokoneeseen. Toivottavasti saisin lennon aikana kirjoiteltua muutamat rästiin jääneet postaukset tänne blogin puolelle, nimittäin veikkaan ettei seuraavan parin viikon aikana tule hirveästi konetta avattua… Kuulemisiin! ❤

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply