Menu
Afrikka / Maailmanympärimatka

Afrikan kiertomatka alkaa!

IMG_6384_Tansania

Täällä ollaan, lähtövalmiina 40 päivän mittaiselle seikkailulle läpi Afrikan etelä- ja itävaltioiden! Kapkaupungista starttaava seikkailumatka kulkee ensin Etelä-Afrikan halki Namibiaan, sieltä Botswanaan, Sambiaan ja Zimbabween, näiden jälkeen piipahtaa Malawissa, ja lopuksi palaan parin vuoden takaisiin tuttuihin maisemiin Tansaniaan ja Keniaan – pientä ekstraa loppupätkälle antaa huilaushetki Sanzibarin rannoilla. Tätä retkeä olen ehkä odottanut Madagaskarin lisäksi eniten tältä maailmanympärimatkani, pakko myöntää. Vaikka samalla olen innosta piukeana, mitä kaikkea upeaa matkan aikana tulenkaan näkemään ja kokemaan, samalla hieman jännittää kuinka sopeutuminen Afrikan leirielämään sujuukaan. Matka taitetaan nimittäin overland truckilla ja yöt vietetään teltoissa leirintäalueilla – välillä keskellä ei mitään, siis kirjaimellisesti luonnon keskellä, ilman mitään mukavuuksia. Jännää! Saapa nähdä mitä kaikkea matkalla onkaan luvassa!

Yritän kirjoitella aina kuin vain mahdollista kuulumisia tänne, mutta etukäteen veikkaan, ettei megatoimivia nettiyhteyksiä ole saatavilla kuin siellä täällä matkan varrella. Puhumattakaan siitä olemattomasta ajasta mitä todennäköisesti jää netissä roikkumiselle. Kannattaa kuitenkin käydä kurkkailemassa täällä blogin puolella, jos olisin saanut juttua aikaiseksi tien päältä, ja lisäksi ainakin Instagramin puolella, jos vaikka sinne sentään saisin kuvia helpommin ladattua!

Mutta nyt rinkka taas selkään ja menoksi! Kuullaan toivottavasti pian! <3

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

4 Comments

 • Annika
  1.11.2016 at 14:24

  Hauskaa reissua! Kuulostaa mahtavalta 🙂 Odottelen uusia kuulumisia.

  Reply
  • Anna-Katri
   30.1.2017 at 02:54

   Kiitos paljon, tuo overland truckilla läpi Afrikan -kokemus oli kyllä mieletön!

   Reply
 • Elina | Vaihda vapaalle
  1.11.2016 at 18:06

  Huuuh! Tämä on sitä hardcorematkailua ihan tosissaan. 🙂 Varmasti unohtumattomia kokemuksia luvassa!

  Reply
  • Anna-Katri
   30.1.2017 at 02:53

   Huh, oli kyllä ihan mieletön kokemus! Välillä oli kyllä kieltämättä aika hardcorematkailua, mutta näin jälkikäteen ajateltuna oli sen kaiken arvoista. 🙂 Kaikkea sitä tekeekin matkaillakseen eri paikkoihin… 🙂

   Reply

Leave a Reply