Menu
Espanja

Barcelona kahvilat – testaa ainakin nämä

Barcelona kahvilat – täynnä laadukkaita kahveja ja herkullisia menuja!

Barcelona on yksi Espanjan suurimmista kaupungeista. Kaunis Barcelona hurmaa matkailijoilta arkkitehtuurillaan, kulttuurillaan ja paikallisilla mauillaan. Tämä miljoonakaupunki sopii niin rantalomasta haaveileville kuin kulttuurimatkailijoillekin. Myös kulinaristit pääsevät nauttimaan kaupungin antimista. 

Espanjan makumaailma on tunnettu tapaksista ja paellasta. Kahvilarakastajillekaan Barcelona ei tuota pettymystä. Kaupunki tarjoilee toinen toistaan tunnelmallisimpia kahviloita maukkaine menuineen. Tähän postaukseen on koottu yhteen kuusi parasta kahvilaa suurkaupungin sydämestä. 

Lue lisää matkakokemuksia Barcelonasta.

Espai Joliu

Espai Joliu on idyllinen kahvila vain reilu kilometrin päässä Barcelonan rantaviivalta. Kahvilan rustiikkinen ja boheemi sisustus luovat asiakkaalle rennon mielen. Espai Joliun tarjontaan kuuluu niin herkullisia raakakakkuja, avokadoleipiä kuin perinteisiä kahvejakin.  

Kahvilan yhteydessä on pieni sisustustavaramyymälä. Myymälästä voi ostaa muun muassa viherkasveja, kehyksiä ja astioita. 

Espai Joliun on tunnettu erityisesti rennosta ilmapiiristään ja herkullisesta menustaan yhdistettynä laadukkaisiin kahveihin. Kahvila sopii myös vegaaneille. 

Brunch & Cake

Tämä super suosittu aamiaispaikka on maineensa veroinen. Brunch & Cake on barcelonalaislähtöinen erityisesti brunsseihin erikoistunut ketju. Barcelonassa sijaitsee jopa kolme ketjun kahvilaa. Brunch & Cake ihastuttaa asiakkaitaan raikkaalla ja nuorekkaalla ilmapiirillään, sekä filosofiallaan hyvästä ruoasta.  

Kahvilan kaikki suolaiset ja makeat leivonnaiset ovat paikan päällä itsevalmistettuja. Brunch & Caken tarjontaan kuuluu niin herkullisia brownieita kuin terveellisiä smoothieita ja salaattejakin. 

Ketjun hurjan suosion myötä kannattaa brunssille suunnata ajoissa, sillä pöytävaraukset kahvilaan eivät ole mahdollisia. 

Satan’s Coffee

Satan’s Coffee on erityisesti luovan alan ihmisten suosima kahvila Barcelonan goottilaiskorttelissa. Kahvilan ideologiaa on tuoda laadukkaita kahveja asiakkaiden saataville. Satan’s Coffeen motossakin sanotaankin: “paahtoja, jotka tekisivät paholaisenkin ylpeäksi”.

Erilaisten kahvien ja juomien lisäksi Satan’s Coffeen valikoimaan kuuluu erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi täytetty leipä, croissantti tai vaikkapa herkullinen vohveli?

Kahvilan tummanpuhuva ja pelkistetty sisustus houkuttelee viihtymään ja nauttimaan. Satan’s Coffee sopii niin aamupalapaikaksi, kuin töiden jälkeiseen rentoutumiseenkin.

Lulu 

Lulu on kolmen kaveruksen perustama tunnelmallinen kahvila. Kahvila sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Barceloneta-rannan metropysäkiltä. Lululle tärkeää on luoda asiakkaille kodikas paikka, jossa he voivat nauttia hyvästä ja laadukkaasta kahvista sekä ruoasta ystävien kanssa. 

Kahvilan valikoimassa on herkullisia salaatteja, leipiä ja bowleja – unohtamatta erilaisia laadukkaita kahveja. Kahvilan ideologiaan kuuluu paikallisten yritysten ja palveluiden tukeminen. Lulussa suuri osa raaka-aineista onkin orgaanisia ja lähellä tuotettuja. 

Kahvin lisäksi kahvilassa pääsee nauttimaan myös laadukkaita viinejä. Ajoittain Lulussa järjestetään live musiikkia sisältäviä tapahtumia. Paikka on auki myös sunnuntaisin, joka ei Espanjassa ole itsestäänselvyys! 

Flax & Kale 

Flax & Kale on kasvisruokapainotteinen espanjalainen kahvilaketju. Kahvilalle on tärkeää tuoda asiakkaiden saataville hyvää ja ekologista ruokaa mausta tinkimättä. Flax & Kale on trendikäs, hyvällä ilmapiirillä varustettu kahvila lähellä Barcelonan suurimpia nähtävyyksiä.  

Kahvilan menu sisältää erilaisia vaihtoehtoja isompaan nälkään – salaatteja, toasteja, tacoja, hampurilaisia. Mikäli mielesi ei tee lounasta, voit tilata ruokalistalta myös kakkuja tai vaikka kahvilan omaa kombuchaa. 

Kombuchan lisäksi voi kotiin viemisiksi kahvilasta ostaa mukaan esimerkiksi granolaa, erilaisia kuivattuja hedelmiä tai reseptikirjan! 

Morrow Coffee 

Morrow Coffee on laadukkaisiin kahveihin erikoistunut kahvila aivan kaupungin sydämessä. Laadukkaan kahvin takaa Morrow Coffeen oma kahvipaahtimo, joka toimii kahvilan yhteydessä. Kahvila myy kahvejaan myös kotiin ostettavaksi. 

Morrow Coffeen tunnelmallinen sisustus tuo kahvihetkeen palan arjenluksusta. Kahvin lisäksi voi itselleen tilata kyytipojaksi esimerkiksi herkullisen täytetyn leivän tai croissantin. 

Tämä kahvila on ehdoton pysäkki kahvihifistelijöille! Maukkaiden kahvien lisäksi paikka on kerännyt kiitosta erityisen tunnelmallisesta ja mukavasta ilmapiiristään. Morrow Coffee sopii niin ystävien kanssa seurusteluun – kuin etätöidenkin tekemiseen. 

2 Comments

 • Nicola
  1.11.2021 at 19:28

  Olipas mukava kuulla itselle uusia kahviloita Barcelonasta.!
  Ihastuin kaupunkiin 2006 kielikurssillani, ja silloin näin todellakin vain murto-osan kaupungista.!

  Reply
 • Itse en yleensä kovin paljoa kahviloissa oikein viihdy, mutta nämä kuulostivat kuitenkin oikeastaan kaikki sellaisilta, että voisin itsekin viihtyä. En ole käynyt ikinä Barcelonassa, kun jotenkin olen aina ajatellut sen olevan kovin ruuhkainen. Tuleva talvi voisi olla hyvä vierailuajankohta, kun korona vaikuttaa edelleen matkailijoiden määrään ja toisaalta talvi muutenkaan ei varmaan ole se suosituin aika.

  Reply

Leave a Reply