Menu
Etelämanner / Maailmanympärimatka

Postikortti Etelämantereelta

Terveiset Etelämantereelta! Takana on jo monta meripäivää ja yhtä monta unohtumatonta rantautumista ihmettelemään Etelämantereen upeaakin upeampaa luontoa. Samalla on myös tullut saavutettua yksi virstanpylväs elämässäni, nimittäin vierailtua kaikissa seitsemässä maanosassa. Vielä pari vuotta sitten en olisi uskonut sen olevan itselleni mahdollista, mutta niin vain unelmat joskus käyvät toteen. Sanomattakin siis selvää, että hetkittäin täällä olen ollut liikuttunut ennen kaikkea luonnonihmeiden äärellä, mutta myös omien henkilökohtaisten saavutusten myötä.

Jos vain voisin, jakaisin teille kuvia ja tunnelmia täältä tusinoittain, tämä on nimittäin ollut tähän asti yksi upeampia kokemuksia mitä olen elämässäni tehnyt! Todellakin the adventure of a lifetime! Mutta koska nettiyhteys on sateliitin varassa, ei täältä laivalta käsin pysty tämän pidempiä postauksia tekemään – tämänkin sain hädin tuskin kännykkäni kautta julkaistua. Instagramiin olen sen sijaan pystynyt matkan varrelta muutamia kuvia silloin tällöin lataamaan, joten jos kiinnostaa nähdä enemmän kuvia Etelämantereen valloituksestani niin @secretadalmina tililtä niitä löytyy.

Mutta kunhan olen takaisin maissa ja nettiyhteyksien äärellä, on minulla teille seikkailu jos toinenkin jaettavana täältä!

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

8 Comments

 • Sara|Sara's Fab Life
  10.1.2017 at 07:58

  Aika huisia päästä Etelämantereelle. Itellä ei varmaan olisi kanttia lähteä (ainakaan vielä) mutta kuvat instassa näyttää kyllä aika satumaisilta. + että itse kyllä vihaan talvea ja kylmyyttä 😀 Mutta Ikinä ei pidä sanoa Ei Ikinä 🙂

  Reply
  • Anna-Katri
   30.1.2017 at 01:23

   Oli kyllä aivan sanoinkuvaamattoman upeaa päästä tuonne! Ja se oli todella sellainen satumaa, valkoinen valtakunta! Ja totta tuo, ettei kannata sanoa ei koskaan – sitä saattaa helposti käydä niin, että juuri ne toteutuvatkin. 🙂

   Reply
 • Sipuli
  10.1.2017 at 09:11

  Kiitos matkajutuistasi! Olet hyvä kirjoittaja ja kuvat ovat kauniita. Vivahteikkaat tekstit tuovat tunnelmat myös lukijan ulottuville. Turvallista matkaa! ?

  Reply
  • Anna-Katri
   30.1.2017 at 01:22

   Oi kiitos paljon kommentistasi, ihana kuulla että olen pystynyt välittämään näitä tunnelmia sinne ruudun toiselle puolellekin!

   Reply
 • TS
  11.1.2017 at 18:02

  Etelämanner olisi kyllä unelmien täyttymys. Rakastan lunta ja jäätä, en niinkään hellettä ja palmurantoja. Lukioikäisenä haaveilin opiskelusta Huippuvuorten yliopistossa. Vieläkin harmittaa, etten tuota yrittänytkään toteuttaa.

  Reply
  • Anna-Katri
   30.1.2017 at 01:21

   Onneksi maailmasta löytyy näitä erilaisia paikkoja, kaikki ei tosiaan haaveile pelkistä palmurannoista. 🙂 Vaihtoehtona Etelämantereen risteilylle on myös pohjoisen pallonpuoliskon jäiset kohteet, sellaisesta risteilystä aloin ainakin itse tämän jälkeen haaveilemaan. Ja Islantikin olisi varmasti upea kohde, jos pitää lumesta ja jäästä!

   Reply
 • Nanna
  12.1.2017 at 07:45

  Minkälainen se laiva olo ja oliko myrskyistä merellä?

  Reply
  • Anna-Katri
   30.1.2017 at 01:19

   Laiva oli reilulle 100 matkustajalle mitoitettu, eli ei mikään isojen risteilujöiden kokoinen. Drake Passagella oli kyllä myrskyisää mennen tullen, mutta muuten oli rauhaisaa.

   Reply

Leave a Reply