Menu
#YearInClarion / Helsinki

Juhlat Helsingin kattojen yllä

Kaupallinen yhteistyö: Clarion Hotel

Tiedättekö, en ole varma, olenko koskaan järjestänyt tupareita uuden kodin kunniaksi vaikka muuttoja on takana jo vaikka kuinka. Jotenkin ne ovat aina uuden asunnon myötä vähän kuin huomaamatta jääneet, kun muutto ja mahdollisesti vielä sitä ennen toteutettu remontti on vienyt kaiken energian ja huomion. Ja jotenkin sitä on itse vähän turhan suorittajamaisesti tullut ajateltua, että kodin pitäisi olla loppuun asti valmis ennen kuin tuparit-nimikkeen alle menevät juhlat voisi järjestää.

Mutta nyt tilanne oli toinen kun muutin Clarion Hotel Helsinkiin Jätkäsaareen helmikuun alussa. Omaan huoneeseen muuttaminen oli ehkäpä maailman helpointa, kun hotellin puolesta huoneessa oli kaikki mukavuudet paikoillaan eikä tarvinnut stressata mistään tekemättömistä hommista, kuten vaikkapa edellisessä muutossani keskelle remonttikaaosta muuttaessani, kun kodissa ei ollut edes vielä keittiötä paikoillaan. Ja kun vielä kaiken päälle hotellilta ehdotettiin, että josko haluaisin järjestää vaikka tuparit, en aikaillut.

Nyt jos koskaan oli nimittäin täydellinen hetki pienille tuparijuhlille, kun aikaisemmin en ollut sellaisia juhlistanut, ja muutenkin muuttuneen elämäntilanteen myötä tuntui tärkeältä saada ystävät yhteen ja nostaa malja uudelle alulle uudessa kodissa. Ja kun hotellin kanssa saatiin juhlien sisältö sovittua kuntoon, aloin oikeasti innolla odottamaan näitä bileitä. Jotkut ystäväni olivat jo järjestäneet elämänsä aikana useammat vuosisadan juhlat aina valmistujaisista kihlajaisiin ja tupareista babyshowereihin, niitä legendaarisia polttareita ja maailman romanttisimpia häitä unohtamatta. Ja itselläni juhlien järjestämiskiintiö oli ollut sitä kissanristiäisten luokkaa.

Mutta nyt tilanne oli toinen, ja iso kiitos siitä Clarionille, joka ei vain majoita minua täällä Jätkäsaaressa 100 päivän ajan #YearInClarion kampanjan tiimoilta, vaan myös järjesti minulle ja ystävilleni illan Helsingin yhdessä upeimmista juhlapaikoista. Juhlieni käytössä oli nimittäin oman kotoisan huoneeni sijaan tyylikäs Master-sviitti, johon mahtui juuri sopivasti juhlavieraita nauttimaan illasta kanssani. Kuin pisteenä i:n päälle juhlatilaan tuotiin näyttävä discovaloilla varusteltu DJ kärry, josta saatoin soittaa illan repeatilla latino rapiä ja tarjoilla väreihin sopivaa kuohujuomaa. Ja saamattoman juhlajärjestäjän pelastus oli ehdottomasti Clarionin juhlapalvelu, sillä juhlajärjestelyt ja -tarjoilut hoituivat helposti heidän puolestaan. Omalle kontolleni jäi lähinnä kutsuvieraslistan miettiminen ja ilmapallojen hankinta.

Joten voin todellakin lämpimästi suositella Clarionin sviittiä ja miksei myös muitakin hotellin tiloja pienempiin tai suurempiin juhliin, jos haluaa itse välttää turhan juhlien järjestämisstressin. On kyseessä sitten virallisemmat juhlamuodollisuudet tai vaikkapa ystävien get-together, löytyy Clarionista takuulla tilaisuuteen soveltuvat tilat. Ja eipä taida Helsingissä olla hulpeampia näkymiä kuin Clarionin ylimmistä kerroksista pimentyvän Helsingin kattojen ylle.

Plussaa hotellissa järjestetyissä juhlissa on ehdottomasti se, että hotellihuoneen juhlatilaksi varaamalla saa samalla huoneen itselleen yöpymistä varten. Miinuksena ehkäpä se, että hotellissa (niin kuin tosin myös kerrostaloasunnoissa) hiljaisuus tulee juuri sillä hetkellä, kun juhlat ovat parhaassa vauhdissa. Mikä tosin voi joissakin tapauksissa olla sittenkin ihan hyvä juttu. Omien juhlien jälkeen voi nimittäin kätevästi siirtyä jatkamaan iltaa Clarionin 16. kerroksen Sky Roomiin, jonka tyylikkäästä tunnelmasta pitää varsinkin perjantaisin huolen Awalon Sky Clubin dj:t. Ja ne näkymät sieltä kyllä kruunaavat juhlat kuin juhlat!

Kiitos kaikille juhlavieraille, että tulitte juhlimaan kanssani ja teitte illasta mitä hauskimman niin kauan kuin juhlia kesti. Ja erityiskiitos Clarionin porukalle juhlien järjestämisestä ja huolenpidosta.

Katsotaan, jos uskaltaudun seuraavaksi sitten ehkäpä järjestämään tuparit omassa kodissani, kun tämä hotellielämä tulee päätökseensä…

Ps. Jos haaveilet hotelllielämästä ja haluaisit testata miltä tuntuisi asua hotellissa kokonaiset 100 päivää, niin #YearInClarion Season 2 kampanjaan on vielä neljännen vaikuttajan paikka auki! Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät täältä.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Karri
  6.3.2020 at 11:32

  Clarion Hotel on varmasti Helsingin parhaita juhlapaikkoja. ? Teillä mahtoi olla huikeat & nautinnolliset bileet.? ? ? ? Olitte tosi onnekkaita.
  Luojan kiitos, että Helsingissäkin pystyy nykyisin juhlimaan korkealla! ?
  Tallinnassa on ollut jo melko kauan mm. Swissôtel 28 kerrosta & Radisson Blu Sky 24 kerrosta. Mutta Stadi tulee perästä. Jess!
  Ps. Jos saavutan nykyisessä kodissani 20 vuoden asumisen v. 2026, tavoitteenani on juhlia tuolloin merkkipaalua jotenkin normia suureellisemmin. ? ?

  Reply
 • HK
  7.9.2021 at 16:14

  Vau, kuulostaa hienolta! Kuinka monta henkilöä sviittiin mahtuu juhlimaan? 🙂

  Reply

Leave a Reply