Menu
Italia

Kohti Venetsiaa!

Kuva 232_Venetsia Terveiset lentokentältä! Kesäloman jälkeen on ajatukseni jo olleet aikalailla tulevassa maailmanympärimatkassa, mutta nyt on aika laittaa hetkeksi isommat matkasuunnitelmat syrjään ja nauttia tulevasta. Olen nimittäin ihan juuri lähdössä kolmen päivän matkalle Italiaan! Ensimmäisenä matka kulkee Venetsiaan, tuohon satumaiseen kaupunkiin, johon tutustumista odotankin todella. Olen nimittäin käynyt Venetsiassa kerran aikaisemmin vuonna 2008 ja silloin vain pelkän päiväretken mittainen piipahdus ei varmastikaan tarjonnut parhaita palojaan kaupungista. En malta odottaa, että pääsen kävelemään Venetsian kapeilla kujilla, viivähtämään illallisella sen tunnelmallisissa ravintoloissa ja ehkäpä tekemään myös gondoliajelun raitapaitaisen ohjastajan kyydissä. Nähtävyyksien sijaan janoan Venetsian tunnelmaa, mistä esimakua antoikin alla oleva video. Ajatella, tänä iltana olen noissa maisemissa!

Pari päivää Venetsiassa kuluu varmasti kuin siivillä, mutta en pistä pahakseni, että sen jälkeen matka jatkuu kohti maaseutumaisemia. Matkan seuraavana kohteena on nimittäin pieni Valdobbiadenen kylä, jossa pääsen tutustumaan Mionetton prosecco-viinitiloihin! Proseccon maistelun lisäksi luvassa onkin varmasti herkullisia illallisia, upeita viinipeltomaisemia ja pienen kylän aitoa tunnelmaa. Oi Italia, olet jo aiemmin hurmannut minut todenteolla, mutta mitähän tämä matka tuo tullessaan?!

Toivottavasti matkaohjelmassa on sopivia taukoja blogin päivitykselle – sen lisäksi tarkoitus on Snapchatin (@adalminassecret) lisäksi kokeilla Instagramin My Story -toimintoa. Jos et siis vielä seuraa minua siellä, niin nyt kannattaa klikkautua matkalle mukaan! Instasta minut löytää nimimerkillä secretadalmina. Ja yritän toki matkan aikana myös tallentaa tunnelmia videolle, katsotaan jos kotiin palattua saan julkaistua seuraavan matka-vblogin Youtubessa!

Matkalle suuntaan Henkell & Co:n ja Mionetton kutsumana.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Susanna
  8.9.2016 at 00:21

  Kivalta kuulostaa Venetsia on kyllä näkemisen arvoinen useampaankin kertaan. Minä haavelin siellä käymisestä jostain ala-astelaisesta saakka ja tänä vuonna sain vihdoin aikaiseksi mentyä 🙂
  tosin majoituin sivummalle, mutta joskus voisi itse Venetsian keskustaankin majoittua

  Reply
 • Anna-Katri
  16.10.2016 at 20:23

  Oi, varmasti oli ihana päästä Venetsiaan noiden haaveiluvuosien jälkeen. Kaupunki oli kyllä kertakaikkiaan upea!

  Reply

Leave a Reply