Menu
Blogi ja podcast

Matkabloggaamista ja mahalaskuja macaolaisessa yökerhossa

Macao jetlagissa

Matka toteutettu yhteistyössä: Macao Government Tourism Office

Parin viikon takaiselle Macaon matkalle suuntasin yhdessä matkabloggaajakollegani ja Jetlagissa-podcast kumppanini Veera Biancan kanssa. Ja vaikka kuinka soolomatkailua rakastan, niin täytyy sanoa, että oli kyllä aivan super hauskaa olla vihdoinkin reissussa ystävän kanssa – vieläpä sellaisen joka jakaa samat ajatukset kaukokaipuun ja matkalla olon euforian suhteen. Puhumattakaan täydellisen valokuvaushetken metsästyksestä tai mahat kippuralla omille kommelluksillemme hekottamisesta.

Macao Jetlagissa

Edellisen kerran olemme olleet yhdessä reissussa Islannissa alkuvuodesta, joten nyt olikin korkea aika verestää yhteisiä matkamuistoja ja suunnata Macaoon. Otimme matkalle mukaan myös mikit, jotta voisimme nauhoittaa podcastiimme tunnelmia suoraan reissusta ollessa – ja toisin kuin Islannissa niin nyt Macaossa saimme kuin saimmekin studion pystyyn hulppeaan Grand Hyatt -hotellin huoneeseen. Joten ei kun vain mukava asento sohvalta ja kuuntelemaan terveiset Macaosta uusimmasta Jetlagissa-podcast jaksosta!

Matkabloggaamista ja mahalaskuja macaolaisessa yökerhossa

Tässä jaksossa tytöt lähtevät Macaoon kasinoiden loisteeseen, mutta päätyvät Mr. Wongin katuravintolaan riisiviinalle ja lopulta suurten elämän kysymysten äärelle. Onko ulkomaille muutto ratkaisu kaukokaipuuseen vai voiko työt kulkea reissussa mukana vaikka maailman ääriin? Miten matkabloggaaminen bisneksenä ja nätti Instagram-poika ilman paitaa liittyvätkään toisiinsa?

Macao Jetlagissa
About Author

Seikkailumatkailija, naissoolomatkailun sanansaattaja ja yrittäjä Helsingistä. Reissaa maailman upeimpien reissukohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa, joita ei valtamediassa näe. Tähän mennessä käytynä yli 150 maata ja tavoitteena vierailla niissä kaikissa. Haluaa samalla haastaa ennakkoluuloja ja rohkaista kaikkia ottamaan askel oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

No Comments

    Leave a Reply