Menu
Maailmanympärimatka / Ranskan Polynesia

Papetee – Auckland

Oi voi, viimein koitti hetki sanoa hyvästit paratiisisaarille ja jatkaa matkaa eteenpäin. Stoppi Ranskan Polynesialla oli kyllä vieläkin upeampi mitä olin osannut edes odottaakaan, Moorean postikorttimaisemat valkoisine hiekkarantoineen, turkooseine laguuneineen ja vehreine sademetsineen teki minuun kyllä lähtemättömän vaikutuksen. Ehkä nämä maisemat pystyy palauttamaan sitten mieleen, kun olen taas takaisin Suomessa ja karu talvi iskee vasten kasvoja? Tai ehkä sittenkin muutan talvikaudeksi tropiikkiin – jos se vain olisi mahdollista!

Mutta onneksi vielä ei kotiinpaluuta tarvitse sen suuremmin hätäillä, sillä edessä on vielä 6 kuukautta matkallaoloa, onneksi! Matka jatkui Tahitin Papeteelta (kuvassa näkyvistä maisemista, joissa muuten näkyy Moorean saari) Uuden Seelannin Aucklandiin. Täällä olenkin sitten valmiina kohti seuraavia seikkailuja, Uuden Seelannin kierrosta nimittäin! Tunnelmia paikan päältä tulossa pian! 🙂

About Author

Seikkailumatkailija, naissoolomatkailun sanansaattaja ja yrittäjä Helsingistä. Reissaa maailman upeimpien reissukohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa, joita ei valtamediassa näe. Tähän mennessä käytynä yli 150 maata ja tavoitteena vierailla niissä kaikissa. Haluaa samalla haastaa ennakkoluuloja ja rohkaista kaikkia ottamaan askel oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

No Comments

    Leave a Reply