Menu
Maailmanympärimatka / Ranskan Polynesia

Papetee – Auckland

Oi voi, viimein koitti hetki sanoa hyvästit paratiisisaarille ja jatkaa matkaa eteenpäin. Stoppi Ranskan Polynesialla oli kyllä vieläkin upeampi mitä olin osannut edes odottaakaan, Moorean postikorttimaisemat valkoisine hiekkarantoineen, turkooseine laguuneineen ja vehreine sademetsineen teki minuun kyllä lähtemättömän vaikutuksen. Ehkä nämä maisemat pystyy palauttamaan sitten mieleen, kun olen taas takaisin Suomessa ja karu talvi iskee vasten kasvoja? Tai ehkä sittenkin muutan talvikaudeksi tropiikkiin – jos se vain olisi mahdollista!

Mutta onneksi vielä ei kotiinpaluuta tarvitse sen suuremmin hätäillä, sillä edessä on vielä 6 kuukautta matkallaoloa, onneksi! Matka jatkui Tahitin Papeteelta (kuvassa näkyvistä maisemista, joissa muuten näkyy Moorean saari) Uuden Seelannin Aucklandiin. Täällä olenkin sitten valmiina kohti seuraavia seikkailuja, Uuden Seelannin kierrosta nimittäin! Tunnelmia paikan päältä tulossa pian! 🙂

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply