Menu
Pariisi / Ranska

Pariisi – Lounas Ralph Laurenilla

Pariisi Pariisi Pariisi Pariisi PariisiHelteiseltä Pariisin ostoskadulta pujahdan ystäväni kanssa aurinkoa pakoon tyylikkääseen Ralph Laurenin liikkeeseen. Aivan tavallinen ostoskierros ei kuitenkaan tällä kertaa ole kyseessä, sillä olemme varanneet hyvissä ajoin etukäteen pöydän Ralph Laurenin myymälän yhteyteen avatusta ravintolasta. Ralph’s ravintolaan astuessa tuntuu kuin siirtyisi aikakoneella Pariisista suoraan Hamptonsiin, kun yhtäkkiä ympärillä avautuu kartanomainen miljöö. Arvorakennusten sisäpihaa koristaa vehreä puisto aurinkovarjoineen ja koristeellisine pylväineen. Puiden katveeseen rustiikkisen rentoja lounaspöytiä koristavat raidallisen pöytäliinat ja tyynyt, ja pöytäseuruita palvelee ystävälliset tarjoilijat, jotka asuineen ovat kuin suoraan Ralph Laurenin muotikatalogista.

Pariisi Pariisi PariisiPariisi Pariisi PariisiMeidät ohjataan ystävällisesti sisäpihalla olevaan pöytään ja eteen tuodaan konjakin väristä nahkaa olevat menut. Ympäriltä kuuluu aterimien kevyttä kilinää ja ranskalaista puheensorinaa, ja minne tahansa katson, näkyy ympärillä muhkeiden aurinkolasien taakse piiloutuneita kauniita ihmisiä. Vaikka kyseessä onkin hieno ravintola, tuo paikan amerikkalainen twisti ja sisäpihan puutarhamaiset puitteet paikkaan sopivaa rentoutta. Ralph’s ravintola yhdistääkin sujuvasti pariisilaista snobikulttuuria rentoon amerikkalaiseen tyyliin. Menua selatessani huomaan listalta löytyvän paloja Yhdysvalloista – Lobsteria Mainesta, rapuja Marylanfistä, Black Angus -luomupihvejä Yhdysvalloista ja jopa pihvejä Ralph Laurenin omalta ranchilta Coloradosta. Helteisen päivän vuoksi päädyn kuitenkin valitsemaan ystäväni kanssa listalta vain kevyet meloni-fetajuusto-minttusalaatit, joiden maku esille panosta puhumattakaan hipoo täydellisyyttä. Kun eteen kaadetaan vielä kylmää roséviiniä ja kilistelen kesäpäivälle Pariisiin muuttaneen ystäväni kanssa, tuntuu minusta siltä, että täydellinen kesäpäivän hetki Pariisissa on tässä ja nyt.

Ralph’s

Ravintola sijaitsee Ralph Laurenin Saint Germainin liikkeen yhteydessä osoitteessa:
173, boulevard Saint-Germain – Paris 6ème

Lounas ma-la klo 12-15, iltapäivän tee klo 15-17 ja illallinen klo 19.30-23. Sunnuntaisin brunssi klo 12-15 ja illallinen klo 19.30-23.

Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen: puh. +331 44 77 76 00

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply