Menu
Viro

Terveiset Tallinnasta

Pikaterveiset Tallinnasta! Tulin eilen pienelle minilomalle tänne ja onneksi sentään tänään on sää suosinut sen verran, että olen päässyt ihastelemaan vanhaa kaupunkia muutenkin kuin hotellihuoneen ikkunan läpi. Eipä sillä, etteikö eilen olisi ollut kiva vain tsekata sisään hotelliin ja rentoutua hotellihuoneessa: skumppalasillisten nauttimisen ohessa kelpasi katsella korkealla sijaitsevasta hotellihuoneesta avautuvia kauniita maisemia pimeässä valaistuun vanhaan kaupunkiin ja kuunnella sateen ropinaa ikkunaa vasten. Pitkät yöunet hotellin muhkeassa sängyssä tulivat tarpeeseen, ja aamulla hotelliaamiainen maistui paremmin kuin hyvin: en tiedä mikä siinä on, että melkein eniten hotelliyöpymisissä odottaa aamiaishetkeä, kun pääsee istahtamaan valmiiseen pöytää ja herkuttelemaan pitkän kaavan kautta aamiaispöydän antimilla.

Rauhallisen aamiaishetken jälkeen olikin sitten pari tuntia aikaa kierrellä vanhan kaupungin pikkukujilla, ennen kuin tulin juuri sopivasta takaisin hotellille kaatosateen alta. Seuraavaksi ohjelmassa olisikin sitten pieni beauty spa moment, ja ehkä sen jälkeen ennätän vielä myöhäiselle lounaalle erääseen etukäteen bongaamaani ravintolaan vanhan kaupungin puolelle, kunnes iltalautalla täytyy palata takaisin koti-Suomeen. Mutta nyt vielä minilomasta nauttimaan!

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Tiina
  14.8.2016 at 16:52

  Tallinna on kyllä ihana. Missä hotellissa yövyit?

  Reply
  • Anna-Katri
   21.8.2016 at 19:48

   Tulen kirjoittelemaan Tallinnasta vielä ihan lähiaikoina oman postauksen, mutta voin jo kertoa että yövyin Sokos Hotel Estoriassa aivan vanhan kaupungin kupeessa.

   Reply

Leave a Reply