Menu
Tansania

Terveiset Tansaniasta!

Siis huhhuh, mitä kaikkea näihin ensimmäisiin päiviin täällä Tansaniassa ryhmämme kanssa onkaan sisältynyt. Välillä tuntuu siltä, että takana olisi useampia päiviä mitä onkaan, kun ajattelee sitä, mitä kaikkea olemmekaan näiden parin viimeisen matkapäivän aikana yhdessä kokeneet, kohdanneet, nähneet tai tunteneet.

Jos jo matkalla Arushan lentokentältä ensimmäiseen majapaikkaan huokailimme yhteen ääneen, ettei voi uskoa oikeasti olevansa täällä Tansaniassa, juuri tässä hetkessä, on se tunne varmasti saanut aivan eri syvyyksiä näinä seuraavina kahtena matkapäivänä: Olemme ensinnäkin vaeltaneet yhtenä päivänä läpi tiheän sademetsän Kilimanjaron rinteillä kohdeten niin iloa ja innostusta, kuin väsymystä ja pelkoakin. Kun taas sitten seuraavana päivänä hyppäsimme aivan eri moodiin ja maisemiin, kun matkamme jatkui Manyara-järven luonnonpuiston maisemiin ja viiletimme safariauton kyydissä katto auki riemusta hihkuen kaikkia niitä villieläimiä bongaillessa.

Ja kun siihen päälle laitetaan kaikki se Tansanian monipuolisuus maan kulttuurisine värikkyyksineen, upeine maisemineen ja eksoottisine eläimineen, tuntuu tosiaan siltä että takana olisi jo useampi reissuviikko eikä vain muutama päivä. Seuraavaksi matkamme jatkuukin sitten Serengetin ja Ngorongoron luonnonpuistojen maisemiin, joten nähtäväksi jää mitä eläimiä seuraavaksi pääsemmekään bongailemaan.

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 197/197 maata ja kaikki maanosat.

No Comments

    Leave a Reply