Menu
Bali / Maailmanympärimatka

Balille takaisin!

Myanmarin jälkeen olen jo ehtinyt oleskelemaan niin Thaimaan Chiang Maissa kuin Laosin Luang Prabangissa, joista on tulossa blogiin juttua hetimiten, mutta nyt halusin tulla huikkaamaan tänne heipat kun jo seuraavat seikkailut kutsuvat. Terveiset nimittäin Bangkokin Don Muangin lentokentältä huonosti nukutun yön jälkeen! Mutta ei täällä paljon väsymys mieltä painanut kun ponkaisin aamulla kentälle jo neljän aikoihin aamulla – seuraavaksi edessä on lento takaisin Balille!!! Pitkien pohdintojen jälkeen nimittäin päätin, että haluan loppumatkani viettää yhdessä ja samassa paikassa vähän pidemmän aikaa, ja mikäs paikka tähän parempi olisikaan kuin Bali. (Kun ne lentoliput sinne Australiaan jäivät sitten varaamatta…)

Ihastuin Baliin totaalisesti pari kuukautta sitten siellä kolme viikkoa viettäessäni, ja nyt tarkoitus olisi majailla samoilla tutuilla hoodeilla kokonaiset viisi viikkoa. Tuttujen paikkojen lisäksi Balilla on kaksi surffiystävääni – toinen ollut siellä kokoajan sitten viime näkemämme ja toinen lensi sinne takaisin vain päivää ennen minua. Joten ennustankin ensimmäisistä viikoista Canggussa aikamoista surffielämää näiden frendien kanssa – terveysruokaa trendiravintoloissa, aurinkoa, rantaa ja surffiaaltoja sekä sopivassa suhteessa Canggun villiä yöelämää ja rentouttavia joogapaikkoja! Oikeastaan mitään sen kummempaa ei toivelistalla olekaan, vaan ainoastaan nauttia loman viimeisestä kuukaudesta (ja viimeisistä päivistä, hui!). Loppuajasta käyn vielä piipahtamassa Ubudissa, mutta en ole vielä päättänyt vietänkö siellä enemmän aikaa vai palaanko takaisin Cangguun. Saa nähdä mitä seuraavat viikot tuo tullessaan!

Mutta nyt lähden haahuilemaan lähtöporttia kohti, toivottavasti saisin lennolla edes vähän nukuttua, jotta Balille perille päästyäni ei tarvitsisi heti vetäytyä akkuja latamaan.

Seuraavaksi blogissa kuitenkin tulossa juttuja niin Thaimaan Chiang Maista kuin Laosin Luang Prabangista. Ja jos oikein ahkera olen, voisin lennolla kirjoittaa maailmanympärimatkan kuukausiyhteenvedon – se olisi sitten jo 9 kuukautta matkalla oloa! Ja kunhan olen Balille taas kotiutunut, niin ehkä jossakin välissä maltan koneen äärelle istahtaa kuulumisia kertoilemaan. 🙂

About Author

Soolomatkailija, matkabloggaaja ja yrittäjä Helsingistä. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Tähän mennessä käytynä yli 180 maata ja kaikki maanosat. Blogissa reissataan upeiden matkakohteiden rinnalla tuntemattomissa paikoissa haastaen ennakkoluuloja liittyi ne sitten eri maihin tai naisten soolomatkailuun.

2 Comments

 • Sari | Sarikoo.fi
  6.7.2017 at 18:44

  Oii, en malta odottaa Chiang Mai juttuja! Ihan mieletön ikävä sinne, ja yleisestikin Kaakkois-Aasiaan!

  Reply
  • Anna-Katri
   30.7.2017 at 05:52

   Chiang Maista ei kyllä hirveästi juttuja syntynyt, mikälie laiskuus siellä iski blogin pitämisen suhteen 😀

   Reply

Leave a Reply