Menu
Italia / Toscana / Videot

Video – Päivä Toscanassa

Toscanassa majapaikkamme Il Vicario nousi yhdeksi matkan kohokohdaksi: vanhan 1300-luvulla rakennetun tunnelmallisen rakennuksen pihamaalta ei tarvinnut ottaa kuin muutama askel hiekkatietä pitkin ja ympäriltä avautui Toscanan upeat peltomaisemat viinipeltoineen, joiden takaa pilkisteli San Gimignanon kylän muurit. Mutta ehkä maisemiakin vielä paremman kokemuksesta tarjosi majatalon isäntäväki, jotka huolehtivat vieraistaan kuin omistaan. Majatalossa pääsi myös kurkistamaan aitoon italialaiseen keittiöön kotikokkauskurssin muodossa. Vaikka pastatekeleeni eivät mitään mestariateoksia olleetkaan, maistuivat ne kuitenkin lähes täydellisiltä majatalon terassipihalla laskevaa ilta-aurinkoa samalla ihaillen. Voi jos tuohon päivään pääsisi takaisin!

About Author

Seikkailumatkailija ja palkittu matkailuvaikuttaja. Tavoitteena olla Suomen ensimmäinen kaikissa maailman maissa käynyt nainen. Käytynä 186/197 maata ja kaikki maanosat.

2 Comments

 • Merja
  7.6.2016 at 16:23

  Kiitos ihanasta videosta, olen totaalinen Italia fani. Kaikki mikä tulee Italiasta uppoaa minuun kuin veitsi voihin. Viime loppukesän Bellagio-Comojärvi reissu Sinun innoittamana oli täydellinen.

  Reply
  • Anna-Katri
   12.6.2016 at 19:20

   Kiitos itsellesi, kiva kuulla, että tällainen videokokeilu oli mieleinen. Ja Italia on kyllä niin upea maa, että sinne haluaisi aina uudelleen ja uudelleen matkalle. Ja aivan mahtavaa, että postauksieni innoittamana olet matkannut Como-järvelle – eikö olekin sanoinkuvaamattoman kaunista seutua!

   Reply

Leave a Reply